Vi søker deg med kompetanse i grensesnittet mellom IT og forretning, vil du være IT sitt interne ansikt?StillingstittelIT Business Partner
ArbeidsgiverISS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeRenhold / Renovasjon, Eiendom, Drift og vedlikeholdstjenester
StillingsfunksjonIT, Utvikling

Bli kjent med ISS Facility Services

ISS Norge har en Lean og meget kompetent IT-avdeling i Norge. Nå vil vi styrke laget med en IT Business Partner. Rollen skal bidra til et sterkere samarbeid mellom IT og forretning, slik at IT kan bidra med prosjekter og systemer som støtter driften best mulig, samt bidrar til automatisering og digitalisering. Stilling vil rapportere til IT Direktør og du vil jobbe tett med han for å oppnå de strategiske målene til selskapet. Arbeidssted vil være Kværnerbyen i Oslo (med fleksibilitet i forhold til hjemmekontor).

Er du en IT-person med god forretningsforståelse, kommersiell interesse og ambisjoner, kan dette være din drømmerolle.

Vi tilbyr

  • En sentral stilling der du vil være en pådriver for økt samarbeid og proaktivitet mellom IT og forretning  
  • Muligheten til å initiere og lede prosesser og prosjekter som bidrar til digitalisering, effektivisering og gode kundeopplevelser.
  • Et godt arbeidsmiljø som preges av samarbeid og høy grad av selvstendig ansvar.
  • Karrieremuligheter i og utenfor Norges grenser.
  • Vi ønsker at du skal lykkes i jobben i din, derfor har vi fokus på god onboarding og kontinuerlig opplæring, dette ivaretas av ISS sin interne opplæringsavdeling.
  • Du vil jobbe i et meget sterkt faglig miljø med store muligheter for faglig utvikling.


Hva er målet med rollen?

Stillingen er ny i ISS og vil være sentral i å bygge opp et partnerskap mellom IT og forretningen. Du vil være sentral i vår pågående digitaliseringsreise og jobbe tett med sentrale mennesker i organisasjonen for å drive denne reisen videre.  Du vil være IT sin representant ved nye prosjekter og en ressursperson i selskapet relatert til hvordan ISS Norge kan benytte teknologi til å optimalisere drift og kundeopplevelser.

Rollen skal initiere, planlegge, drive og gjennomføre IT relaterte aktiviteter mot kunder og forretningen.


Hvem er vi på jakt etter?

For å lykkes i rollen tror vi du må du være nysgjerrig og proaktiv med evnen til sette deg raskt inn i forretningsrelaterte problemstillinger slik at du kan bistå med utforming av gode IT løsninger. Du må snakke og skrive godt norsk/skandinavisk og engelsk, samt ha evnen til å kommunisere godt med kollegaer på ulike nivåer i organisasjonen.

For å oppnå det vi ønsker må du være analytisk, tillitsskapende, overbevisende og utadvendt, men et godt blikk for hele verdikjeden og intern prosessforståelse.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Har høyere utdanning innen IT eller Økonomi/forretning
  • Minimum 3 års relevant erfaring
  • Erfaring fra IT prosjektledelse eller produkt/applikasjonsledelse
  • Erfaring fra agil metodikk og vant til å drive prosesser og prosjekter


Har du spørsmål til stillingen så håper vi å høre fra deg. For å søke stillingen benytt linken i denne annonsen.

Om arbeidsgiveren

ISS Facility Services AS er en del av et verdensomspennende, børsnotert Facility Management-selskap med 500.000 medarbeidere og hovedkontor i København, Danmark.
I Norge er ISS markedsleder og driver utviklingen i bransjen av både teknologi- og tjenester. Selskapet har en ambisjon om kontinuerlig organisk vekst og investeringer i vår viktigste ressurs, våre medarbeidere. ISS Norge leverer i dag tjenester innen eiendom, renhold, catering og kontorstøtte, både som integrerte løsninger og som enkeltstående tjenester. ISS Norge omsetter for mer enn 5 mrd. NOK og er en av Norges største arbeidsgivere med over 10.000 medarbeidere. Selskapet har 60 regionskontorer med hovedkontor i Oslo.
Our purpose; Connecting people and places to make the world work better.

Sektor Privat

Lederkategori Leder

Sted Smeltedigelen 1, 0195 Oslo

Bransje Drift og vedlikeholdstjenester,Eiendom,Renovasjon og renhold

Stillingsfunksjon IT utvikling / Utvikler (generell),IT drift og vedlikehold / Drift/Operations,Konsulent

Nøkkelord

IT, Digitalisering, Automatisering, Forretning, Prosjektledelse

Del jobb på