Ønsker du å bidra med lønnsom vekst i et av Skandinavias største finansforetak?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelSales Manager
ArbeidsgiverKunde
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeAnnet, Konsulent og rådgivning, Bank, finans og forsikring
StillingsfunksjonAnnet, Salg, Salg/Løsningssalg
Søknadsfrist26.06.2022

Sales Manager

For vår oppdragsgiver søker vi deg som brenner for salg og tar rollen som rådgiver for dine kunder! Bli med på laget til et selskap med store vekstambisjoner.

Som Sales Manager blir du del av et ungt team på syv medarbeidere som forventes å vokse raskt de neste par årene. I denne rollen er man ansvarlig for å identifisere og følge opp prospekts i B2B segmentet for 15-100 ansatte, der oppdragsgiver har en bred og konkurransedyktig produktportefølje.

Du styrer nysalgsprosessen fra a-å og vil være ansvarlig for å gjennomføre behovsanalyser av kunder og for å kunne sette sammen riktig portefølje av produkter til kundene. Som Sales Manager inngår du i et prestasjonsteam. Dette innebærer høyt aktivitetsnivå, et team som støtter, utvikler og utfordrer hverandre og som har fokus både på totalprestasjon og individuelle bidrag. Rådgivningsteamet i Øst har tatt mål av seg å være en av fanebærerne i den sterke og målrettede veksten konsernet skal ha. Vil du være med?

Hvem ser vi etter?

Har du ikke jobbet innen finans tidligere? Det skal vi lære deg og du vil få god opplæring og det er viktigere at du motiveres av salgs- og rådgiverrollen enn hvilken bransje du kommer fra.

For å lykkes tror vi du har erfaring fra salgsroller og er entusiastisk og nysgjerrig. Du ønsker å rådgi og utvikle kunder. Du vet hvordan du avdekker kundebehov og evner å sette deg inn i utfordringen kunden står overfor. Du har evne til å skape tillitt, både i møter og over telefon.

Hva kan vi tilby?

Du vil få gode betingelser, herunder fastlønn, forsikrings- og pensjonsordning. Du vil få støtte til videre karriereutvikling og muligheten til å tilegne deg innsikt på tvers av et nordisk selskap som er i stor vekst med ambisiøse planer.

Interessert?

Send oss en søknad og CV innen 26. juni.

Ønsker du en uforpliktende prat om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med våre rådgivere i The Assessment Company AS, Bjørn Haraldseth på telefon 905 62 920 og Karoline Dobloug på telefon 906 88 725

Kontakter

  • Kontaktperson: Bjørn Haraldseth
  • Stillingstittel: Management Consultant
  • Telefon: +47 905 62 920
  • Kontaktperson: Karoline Dobloug
  • Stillingstittel: Business Consultant
  • Telefon: +47 906 88 725

Sted

Adresse: Oslo

Lignende stillinger|