Vil du bli vår nye Salgsansvarlig Fritid?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelSalgsansvarlig Fritid
ArbeidsgiverEidsiva Bredbånd AS
TypeFast
LokasjonLillehammer
BransjeTelekommunikasjon, Internettbaserte tjenester
StillingsfunksjonSalg/Teknisk salg, Salgsledelse
Søknadsfrist08.10.2021

Eidsiva Bredbånd er i sterk vekst og leverer bredbåndstilknytting med Altiboxtjenester, hovedsakelig via fibernett, til privat- og fritidsboliger i Innlandet.

Innlandet er Norges største region for fritidsboliger, og vi opplever at behovet for raskt og stabilt bredbånd til eksisterende fritidsboliger er økende.

For å lykkes med å nå frem med vårt bredbåndstilbud, ser vi at en viktig suksessfaktor er et godt samarbeid med lokale ildsjeler og velforeninger.

Vår privatavdeling ser nå etter en salgsansvarlig mot fritidsmarkedet som blant annet skal bidra med å:

  • identifisere mulige hyttefelt for utbygging av fibernett basert på interesse og utbyggingskostnader
  • etablere og følge opp kontaktpunkter i hytteforeninger, velforeninger o.l som skal bidra med å få ut informasjon til mulige kunder
  • holde informasjonsmøter / webinar / delta i årsmåter for å orientere om vårt bredbåndstilbud

Hva er vi på jakt etter?

Vi ser etter deg som har kunden i fokus, er en god relasjonsbygger og har et sterkt ønske om å nå dine mål. Du har god forretningsforståelse, er nytenkende og løsningsorientert og forstår kunden og kundens behov. Arbeidskapasiteten er høy, du jobber selvstendig og strukturert og har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Du er flink til å skape nye relasjoner og kommuniserer godt både internt og eksternt.

Hva kan vi tilby deg?

Du kommer til en avdeling med høyt tempo og motiverte kolleger.

Vi har et uformelt og svært godt arbeidsmiljø med stor vekt på kompetansebygging og sosiale aktiviteter. Det er kort vei til beslutninger og mulighet til å påvirke hverdagen.

Hos oss vil du jobbe på en aktivitetsbasert arbeidsplass. For den enkelte medarbeider betyr dette at vi skal ha teknologi som gjør oss i stand til å løse våre arbeidsoppgaver hvor som helst og når som helst. Med åpne landskap hvor ingen har faste kontorer eller plasser er ledere og mellomledere lett tilgjengelig for spørsmål og uformell kommunikasjon. Vi har svært gode pensjons- og forsikringsordninger, med blant annet privat helseforsikring.

Great Place to Work

Vi jobber målbevisst for å bli blant Norges beste arbeidsplasser, og legger til rette for at våre ansatte skal ha en god balanse mellom arbeid, fritid og familieliv. Eidsiva Bredbånd er Great Place to Work-sertifisert, og sertifiseringen er et bevis på at våre medarbeidere opplever at Eidsiva Bredbånd er en god arbeidsplass. Sertifikatet er en uavhengig tredjepartsvurdering basert på en global standard for hva som kjennetegner gode arbeidsplasser.

Kontakter

  • Kontaktperson: Anstein Krekke
  • Stillingstittel: Management Consultant
  • Telefon: +47 419 15 748

Sted

Adresse: Vormstuguvegen 40

  1. Søk her