Er du vår nye Regionale salgssjef i sør-vest?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelRegional salgssjef
ArbeidsgiverDekkmann AS
TypeFast
LokasjonBergen
BransjeBil, kjøretøy og verksted, Transport og logistikk, Bil- og bildelproduksjon
StillingsfunksjonSalg/Produktsalg, Salg, Salg/Løsningssalg

Vi skal fortsette vår positive utvikling og vekst med ny Regional salgssjef sør-vest som drives av å utvikle våre kunder og markedet videre.

Om rollen

Du vil ha ansvar for salg og oppfølging av eksisterende og nye kunder i regionen, fra Molde og sørover til Borgeskogen, og bør drives av å identifisere og realisere nye forretningsmuligheter.

I tillegg til aktivt salg og kundemøter med dine egne kunder, vil du også ha ansvar for håndtering av lokale/regionale anbud, innsalg mot våre franchiseavdelinger, samt iverksette sentrale avtaler sammen med relevante interne grensesnitt.

Videre vil du bli involvert i årlig budsjettprosess, implementering av kampanjer i distriktet og støtte avdelinger i den lokale salgsprosessen (salgsprosess, prising, produktopplæring mv.).

Du vil samarbeide tett med sentralt salgsteam (6 personer) og regionsjef drift for samme region, og rapportere til Salgssjef, Christian Scheffold.

Du bor fortrinnsvis i Bergen, Stavanger, eller annet sted sentralt i regionen.

Dette tror vi kjennetegner deg og din bakgrunn

Du er positiv, selvgående og initiativrik, samtidig som du evner å jobbe planmessig og målrettet med høy gjennomføringsevne. Du bør trives på veien med varierte dager og mye reisevirksomhet, og i møte med nye mennesker.

Det vil være en klar fordel med bransjeerfaring og evne til å kommunisere bredt på alle områder i dekkbransjen, men det aller viktigste er at du har erfaring fra en selvstendig rolle innen B2B salg med evne til å tilpasse deg ulike nivåer og beslutningstakere.

I tillegg vil det være en klar fordel med kjennskap til kundegruppen (bilflåtekunder), og ulike produktsegmenter innen dekk (PLT, CVT og CST), samt juridiske krav for dekkbruk i Norge.

Du har gjerne høyere utdanning, men relevant erfaring vektlegges like sterkt.

Dette kjennetegner oss

Dekkmann- navnet som har historie tilbake til 1929, ser du over nesten hele Norge, hvor vi jobber for privat – og firmakunden.

De fleste av oss jobber på avdelinger rundt om i landet hvor vi daglig møter kundene våre, andre jobber mer ute i salgsrettede stillinger og servicekontoret vårt ligger i Oslo. Hos oss får du ansvar, forventninger, styre og strukturere din egen hverdag. Du får også bli en del av et stort nettverk og ikke minst jobbe med markedets ledende produktportefølje.

Vi ønsker oss en ny kollega i teamet som legger mye innsats i å stille opp, støtte og hjelpe der det trengs, overfor både kunder og kollegaer.

Våre egeneide avdelinger, franchisetakere og servicepartnere jobber hver dag for sikkerhet på veien og det er det viktig at du har et engasjement for også.

Vi er eiet av Continental Dekk Norge og er dermed også en del av tyske Continental AG. Det gir utviklingsmuligheter også internasjonalt.

Kontakter

  • Kontaktperson: Kristian Knudsen
  • Stillingstittel: Partner
  • Telefon: +47 928 00 000
  • Kontaktperson: Jannicke Martinsen
  • Stillingstittel: Daglig leder/rådgiver
  • Telefon: +47 419 01 490

Sted

Adresse: Bergen

Lignende stillinger|