Viktig lederoppgave hos Nordens mest toneangivende aktør på gjenvinning og sirkulærøkonomi

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelRegionsjef sør
ArbeidsgiverRagn-Sells AS
TypeFast
LokasjonStokke
BransjeIndustri og produksjon, Transport og logistikk, Miljøtjenester
StillingsfunksjonLedelse, Forretningsutvikling og strategi, Kvalitetssikring
Søknadsfrist17.01.2022

Ragn-Sells har en tydelig og toneangivende posisjon innen gjenvinning og sirkulærøkonomi Norge og i Norden. Lederskap basert på verdier, kunnskap og holdninger står sentralt hos dem. Regionsjef Sør får det øverste ansvaret for alle avdelingene fra lengst sør i Østfold, til Vestfold/Telemark, og videre opp til Lier og Drammen. Vi søker en synlig og engasjert leder som klarer å skape fellesskapsfølelse, samarbeid og synergier mellom avdelingene i regionen. Her får du jobbe i hjertet av resirkulering i en virksomhet som leverer på kritiske samfunnsoppgaver, der ledelse av mennesker og fokus på bærekraftig, trygg og lønnsom drift står i fokus.

Ansvar og oppgaver

Regionsjef Sør er øverste ansvarlig for regionen, som omfatter seks avdelinger. Rollen rapporterer til administrerende direktør i Ragn-Sells AS og er medlem av ledergruppen. Rollen er kompleks; fra forståelse for det produksjonstekniske til tett samhandling med Statsforvalter, kommuner og andre samarbeidspartnere. Den rette personen er har erfaring fra tilsvarende lederroller, er strukturert og selvstendig, og trives i en dynamisk virksomhet.

Noen av de viktigste ansvarsområdene:

  • Øverste ansvarlig for å sikre effektiv drift, lønnsomhet og vareflyt ved anleggene i regionen
  • Ansvar for kontinuerlig forbedring, kvalitet, HMS, arbeidsmiljø og samfunnsansvar i regionen Etablere, utvikle og ivareta relasjoner mot kunder, prosjekter og samarbeidspartnere
  • Informasjon og kommunikasjon innad i regionen, mot øvrige regioner og virksomheten forøvrig
  • Rapportering i forhold til mål, ledelse, utvikling og resultater
  • Ansvar for overholdelse av lover, forskrifter og tillatelser, samt interne rutiner på avdelingene og anleggene i regionen
  • Leder for regionens medarbeidere, personalansvar for avdelingsledere i regionen
  • Ansvar for lønnsomhetskalkyler og riktig prising i regionen

Erfaring og kvalifikasjoner

Vi ser etter en sterk lederkandidat som vil være en tydelig, stødig og god rollemodell for sine ansatte. Du er glad i mennesker, og du trives i lederrollen. Det er ønskelig at du forstår konsesjonsdrift og/eller har erfaring med å lede operasjonelle driftsenheter som driver innenfor strenge standarder eller regelverk.

Vi vil vektlegge erfaring og egenskaper som viser at du er en leder som klarer å skape god samarbeidskultur, være en samlende leder som får menneskene og virksomheten til å skape gode resultater, både i målbare og mellommenneskelig verdi.

Ledererfaring fra en teknisk/industriell virksomhet, som forstår driften ved de ulike avdelingene, og kan raskt sette seg inn i de tekniske så vel som forstå kompleksiteten i mange av problemstillingene som oppstår, vil bli vektlagt.

Vi ser fram til å høre fra deg

Hvis du har spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte Mercuri Urval v/Ane Storhaug Grøndahl tlf.: 975 59 057 eller ane.storhaug.grondahl@mercuriurval.com

Søknadsfrist er 17. januar 2022.

Kontakter

  • Kontaktperson: Ane Storhaug Grøndahl
  • Telefon: +47 975 59 057

Sted

Adresse: Borgerskogen 43

Lignende stillinger|