Motiveres du av kvalitetsarbeid og kontinuerlig forbedring?

Publisert: Publisert:
StillingstittelLeder for kvalitet og kontinuerlig forbedring
ArbeidsgiverRamirent AS
TypeFast
LokasjonSkjetten
BransjeIndustri og produksjon, Transport og logistikk
StillingsfunksjonProsjektledelse, Ledelse, Logistikk og lager
Søknadsfrist22.12.2021

Ramirent ønsker å være best på kundeopplevelser, og med det behøver vi også å være best på sikkerhet, kvalitet og kontinuerlig forbedringsarbeid. Vi satser offensivt på forbedringsarbeidet i hele organisasjonen, og ønsker samtidig å knytte dette sammen med et kvalitetssystem for de ulike standar

d

er vi skal oppfylle.

Å gjøre kvalitetsarbeid og standarder til et både interessant og givende element i forbedringsarbeidet som omhandler alle ansatte, er en utfordring vi i Ramirent tror det er mulig å løse. Dette tror vi er noe som vil kunne bidra til at vi hver dag blir litt bedre enn i går, både som individer og som selskap. Vi vet at vi kan sikre at kunder, medarbeidere, samfunn og eiere kan bli fornøyde samtidig, og at vi blir best når vi skaper en win-win-win kultur.

Som et ledd i dette arbeidet søker vi nå etter en ny leder for kvalitet og kontinuerlig forbedring. Vi ser etter deg som har solid erfaring og stort engasjement for forbedringsarbeid, og som har erfart at det å involvere alle medarbeidere i dette er det som vil skape best mulig kvalitet over tid.

Når det kommer til standardene ISO 9001 og ISO 14001, vil du være ledelsens representant, og påse at virksomheten jobber i henhold til disse standardene på en god måte. Videre vil du bidra til å utvikle en kontinuerlig forbedringskultur der samtlige medarbeidere er engasjert. Du vil ha rollen som fasilitator og rådgiver ovenfor organisasjonen, være pådriver, tilrettelegger og støttespiller til ledelsen og organisasjonen for øvrig.

Stillingen rapporterer til Direktør for prosess og forbedring i Ramirent. Arbeidet vil gjennomføres rundt på de ulike kundesentre og verksteder vi har rundt i landet. En del reising vil være nødvendig.

Hovedoppgavene for stillingen vil blant annet innebære:

  • Identifisere forbedringspotensial og initiere arbeid med harmonisering og utvikling av prosesser på tvers av organisasjonen
  • Administrere gjeldene sertifiseringer og bidra til å benytte disse kommersielt og tett koordinert med utvikling av organisasjonen
  • Implementere gjeldene kvalitetspolicies og bidra til at forretningsområdene er i stand til å overholde disse
  • Administrere og videreutvikle styringssystem som skal være hensiktsmessig, brukervennlig, og oppdatert på konsernnivå, og iht. ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001
  • Følge opp risikostyring, internrevisjoner og avvikshåndtering

Vi ser etter deg som liker å samarbeide, og som finner glede og engasjement i det å lykkes sammen med andre. Du bør være utviklingsorientert og interessert i å identifisere potensial og forbedringsmuligheter i de problemstillinger som avdekkes. Du engasjerer medarbeidere i arbeidet og kan fasilitere frem gode resultater. Du evner å prioritere ut fra en forretningsforståelse om hva som skaper verdi for kunde. En suksessfaktor i stillingen er at du er nysgjerrig og drives av utvikling, samtidig som du er god til å bygge nettverk både innad og utad i organisasjonen.

Du har gjerne høyere utdannelse, gjerne innenfor prosessutvikling, kvalitets- eller revisjonsledelse. Erfaring fra større selskap, og god kjennskap til ulike typer sertifiseringer er en fordel. Du forstår prosesshåndtering og tilhørende styringsverktøy.

Dersom dette virker interessant, kan du gjerne ta kontakt med vår rådgiver i The Assessment Company: Ole Fredrik Kirkebye på telefon 918 05 777 for mer informasjon om selskap og rolle.

Kontakter

  • Kontaktperson: Ole Fredrik Kirkebye
  • Stillingstittel: Strategisk Rådgiver
  • Telefon: +47 918 05 777

Sted

Adresse: Hvamsvingen 20

Lignende stillinger|