KAM Public Charging


Publisert
Søknadsfrist 30.05.2020

StillingstittelForretningsutvikling/strategi
TypeFast
ArbeidsgiverFortum Recharge AS
LokasjonFredrikstad / Sarpsborg
BransjeBil, kjøretøy og verksted

Bli kjent med Badenoch + Clark

Vil du være med på videreutvikling av Fortums ladeløsninger for elbiler?
Fortum Recharge er Norges og Nordens største operatør av ladestasjoner for alle typer elbiler. Vi eier, etablerer og driver et nordisk nettverk av offentlige ladestasjoner slik at elbilistene kan kjøre elektrisk. I Norge er vi godt etablert og har markedets mest avansert driftssystem med online overvåkning 
Vi er nå i kraftig vekst og søker derfor etter en Key Account Manager

Arbeidsoppgaver

Som Key Account Manager (KAM) i Fortum Recharge får du det helhetlige kundeansvaret for et utvalg av de aller største og viktigste kundene våre. Det vil være du som "eier" hele kunderelasjonen og får ansvaret (sammen med et tverrfaglig kollegiale) med å beholde og utvikle kundeforholdet. I tillegg vil du ha en viktig rolle i å bidra aktivt inn i større salgsprosesser overfor store lokasjonseiere som ønsker å etablere et elbil-ladested. Rollen en landsdekkende og vil kreve noe reising. 

 • Forberede og gjennomføre kundemøter på egenhånd eller sammen med kolleger
 • Utvikle og styrke kunderelasjonen til eksisterende kunder, samt være sentral bidragsyter i anskaffelsen av nye
 • Lede et internt tverrfaglig team av medarbeidere i utbyggingsprosesser
 • Rapportere status i byggeprosjekter på en tydelig, profesjonell og effektiv måte
 • Utvikle beslutningsgrunnlag og komme med anbefalinger for nye ladelokasjoner
 • Utforme, formulere og forhandle kontrakter med nye lokasjonseiere
 • Rollen er veldig mobil, da du utvikler nye kunder på nasjonalt basis, noe som krever en del reisevirksomhet.

Kvalifikasjoner

 • Bachelorgrad eller høyere innen relevante kommersielle fagfelt (salg, markedsføring, kommunikasjon, økonomi, innovasjon o.l.)
 • Solid yrkeserfaring med kundehåndtering/kundeansvar på et generelt høyt nivå
 • 5+ års erfaring med gjennomføring av fysiske eller digitale møter med store kunder
 • 3+ års erfaring med å lede interne møter og større salgsprosesser med tverrfaglige ressurser 
 • Erfaring fra El-bilbransjen er en fordel, men ingen nødvendighet
 • Erfaring fra utvikling av salg er viktig for denne rollen, og vi forventer at du kan vise til eksempler
 • Vi ønsker at du har sterke relasjonelle ferdigheter
 • Du er tillitsskapende og god til å kommunisere
 • Du har gode formuleringsevner, både skriftlig og muntlig 
 • Du er målbevisst og ambisiøs 

Personlige egenskaper

 • Lojal og pålitelig :
  Du knytter deg fort til et nytt team og utvikler en sterk lagfølelse, samtidig som du har en høy personlig standard for kvaliteten i arbeidet du utfører.
 • Reflektert og rolig:
  Du opptrer fornuftig og foretar deg ikke forhastede beslutninger du ikke er helt sikker på. Du utviser og utstråler kontroll og fattethet overfor kunder i stressende og uoversiktlige situasjoner.
 • Fremoverlent og selvstendig
  Da Fortum Recharge fortsatt i mange sammenhenger er å betrakte som et start up , vil du kunne oppleve å måtte finne ut av enkelte ting selv. Du vil selvsagt bli gitt nødvendig opplæring, men i en travel hverdag vil du nok komme opp i situasjoner hvor du må stå på egne ben hurtig.
 • Lærevillig og åpen:
  Du har en generell holdning om at alt nytt kan læres, du inntar en proaktiv adferd med tanke på å tilegne deg ny kunnskap og er mottakelig for å lære deg og etterleve nye arbeidsmetodikker. 

Vi tilbyrI rollen ligger spennende og utfordrende oppgaver innenfor fremtidens transportløsninger, og i dette ligger stor mulighet for personlig utvikling samt å påvirke den videre utvikling av dette forretningsområdet i Fortum. Recharge er et forretningsområde i vekst med stort markedsmessig potensiale.
Du vil bli del av-, og jobbe tett sammen med et engasjert og inkluderende miljø i det norske Recharge teamet, i tillegg til å ha et godt samarbeid med dine internasjonale kollegaer i Sverige og Finland.
Arbeidssted vil være Østlandsområdet, men vil bli satt i samsvar med deg, med noe tilstedeværelse på Charge & Drive sitt norske kontor på Grålum utenfor Sarpsborg.

Om arbeidsgiveren

Vi i Fortum har bestemt oss for å forandre Norden til det bedre og sette et eksempel for resten av verden. Vi skal vise hvordan visjoner blir til virkelighet, vise at fornybart er kommet for å bli, og at fossilt er like utdatert som det høres ut. Vi har bestemt oss for å ta vare på fremtiden, og vi vil ha med deg. Desto flere mennesker som er med oss, jo større forskjell kan vi gjøre.

Fortum Recharge AS er et deleid datterselskap av Fortum og en stor aktør i elbilbransjen. Vårt hovedfokus er å bygge og drifte offentlig ladeinfrastruktur i det Nordiske markedet. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler, sentralt inntil E6 på Grålum i Sarpsborg, og var frem til slutten av 2019 en del av Fortum sin merkevare Charge & Drive. Fortum Recharge har store vekstambisjoner og ser derfor etter nye kompetente medarbeidere som ønsker å slutte seg til vår salgsavdeling i det norske markedet. 

Sektor: Privat

Sted: Rådman Sirasvei 1, 1712 Grålum

Bransje: Bil, kjøretøy og verksted,Internettbaserte tjenester,Konsulent og rådgivning,Kraft og energi

Stillingsfunksjon: Forretningsutvikling og strategi,Salg,Salg / Løsningssalg

Nøkkelord: El-bil, Miljø, Bærekraft, salg, Sarpsborg

Del jobb på