Vil du bli vår nye kommunikasjonsdirektør med et svært meningsfylt samfunnsoppdrag?

Publisert: Publisert:
StillingstittelKommunikasjonsdirektør
ArbeidsgiverSunnaas sykehus HF
TypeFast
LokasjonBjørnemyr
BransjeOffentlig administrasjon, Helse og omsorg
StillingsfunksjonLedelse, Rådgivning, PR og informasjon
Søknadsfrist13.04.2023

Kommunikasjonsdirektør

Sunnas sykehus søker ny kommunikasjonsdirektør. Du blir en del av administrerende direktørs toppledergruppe, sitter i foretaksledelsen og leder en dedikert og dyktig kommunikasjonsenhet. Samtidig blir du en viktig aktør i et stort kommunikasjonsfaglig miljø i spesialisthelsetjenesten som representant for landets ypperste fagmiljø innen høyspesialisert rehabilitering. Kommunikasjonsdirektør har ansvaret for foretakets kommunikasjonsstrategi og er rådgiver for foretaksledelsen innen sitt fagområde. Stillingen rapporterer til administrerende direktør.

Kommunikasjonsenheten har ansvaret for intern og ekstern kommunikasjon. Det er en sentral kommunikasjonsoppgave å formidle kunnskap om sykehusets fagområde i ulike fora, både nasjonalt og internasjonalt, og på den måten videreutvikle Sunnaas sin rolle som faglig premissgiver innen fysikalsk medisin og rehabilitering. Et tett samarbeid med ulike forskningsmiljøer gjør at en del av jobben også er formidling av forskningsresultater.

Vi søker en offensiv og tydelig leder til å videreutvikle kommunikasjonsenheten. Du er proaktiv, nysgjerrig og glad i mennesker, har stor arbeidskapasitet og sterk kommunikasjonsfaglig bakgrunn. Du trives godt i balansen mellom det operative og strategiske, og hele tiden med det overordnede blikket.

Vi søker deg som har kommunikasjonsfaglig utdanning på høyere nivå og bred erfaring, i tillegg til relevant ledererfaring. Det er en fordel med kjennskap til helsetjenesten og offentlig sektor for å ha nødvendig system- og rolleforståelse. God digital kompetanse, samt gode språkferdigheter både på norsk og engelsk, er en forutsetning. Stillingen gir store muligheter for faglig og personlig utvikling i et kunnskapsrikt og engasjert kompetansemiljø.

For mer informasjon om stillingen, ta gjerne uforpliktende og konfidensiell kontakt med en av våre rådgivere i Habberstad, Hans Petter Karlsen, tlf. 93425743 eller Jan Egil Myhre, tlf. 90892522, tlf. 91827968.

Frist for å søke stillingen er 13. april 2023.

Frem til søknadsfristens utløp vil søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Du kan be om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlisten. Dette må i så fall begrunnes. Vi kontakter deg dersom ønsket ditt ikke tas til følge.

Kontakter

  • Kontaktperson: Hans Petter Karlsen
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 934 25 743
  • Kontaktperson: Jan Egil Myhre
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 908 92 522

Sted

Adresse: Bjørnemyrveien 11