Salg av markedsledende produkter og løsninger med fokus på fornybar energi!

Publisert: Publisert:
StillingstittelSalgsansvarlig Energi
ArbeidsgiverPhoenix Contact AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeKraft og energi, Elektronikk, Markedsføring og annonsering
StillingsfunksjonSalg/Teknisk salg, Ingeniør/Elektroingeniør, Ingeniør/Automasjon og instrument
Søknadsfrist12.05.2023

Salg av markedsledende produkter og løsninger med fokus på fornybar energi!I denne nyopprettete stillingen

Phoenix Contact tilbyr en variert stilling med gode utviklingsmuligheter i et selskap med solid økonomi og sterk vekst. Vi har et faglig og sosialt godt miljø og tilbyr gode muligheter for opplæring og personlig/faglig utvikling. Phoenix Contact har gode ansattfordeler og tilbyr konkurransedyktig lønn. Du kommer til å arbeide for et ledende og godt renommert firma med et uformelt og hyggelig kollegialt miljø. Selskapet er markedsledende på mange av sine produktområder på verdensbasis og i Norge. Selskapet har en sterk innovasjonsgrad innen utvikling av produkter, systemer og løsninger for elektroteknikk og automasjon. Her får du mulighet til å jobbe med ledende løsninger og teknologi.

Du er teknisk nysgjerrig, frempå og liker å tilegne deg ny kunnskap. Du er en dyktig teknisk løsningsselger med oversikt, struktur og god arbeidskapasitet. Det er naturlig for deg å bidra til laget du er en del av, også gjennom å dele din kompetanse og du er både serviceinnstilt og kundefokusert. Du kommuniserer godt på norsk og engelsk, og er komfortabel med bruk av elektroniske hjelpemidler i dine presentasjoner.

Vi søker en teknologidrevet person med god systemforståelse og relevant arbeidserfaring innen teknisk salg. Vi forventer også at du har sterk interesse, og eller erfaring fra energibransjen. Har du en utdannelse som ingeniør (bachelor) innen elektro/automasjon eller fagskole så er det en fordel. Vi har dyktige produktspesialister og applikasjonsingeniører som er dine viktige støttespillere og du vil få god opplæring. Vi ser for oss at du har teknisk salgserfaring, er en god rådgiver og er interessert i løsningssalg. Du er en dyktig relasjonsbygger og ser på deg selv som en ‘kremmer’ med god oversikt og struktur. Videre er du sosial, med en positiv innstilling og med et utpreget kundefokus.

Virker dette spennende?

Ja, da vil vi veldig gjerne høre fra deg så raskt som mulig. Ikke vent med å sende inn din søknad. Vi vurderer alle henvendelser fortløpende. Send gjerne din søknad/CV på norsk.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Sverre Palm eller Odd-Arne Krogstad i rekrutteringsselskapet Skagerak Consulting.

Benytt vår søk link for å sende inn din søknad.

--------------------------------------------------------------------------------------

Skagerak Consulting AS er et unikt, tverrfaglig rådgivningsmiljø. Vi jobber med å utvikle mennesker og organisasjoner for å skape varige forbedringer og verdier i offentlige og private virksomheter. Vårt arbeid er basert på en kombinasjon av dokumentert metodikk, praktisk erfaring og en god porsjon sunn fornuft.

Les mer om Skagerak Consulting AS her: www.skc.no

Velkommen som søker!

Kontakter

  • Kontaktperson: Sverre Palm
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 468 84 615
  • Kontaktperson: Odd Arne Krogstad
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 907 53 484

Sted

Adresse: Strømsveien 344