En sjelden mulighet innen eiendomsbransjen!


Publisert

StillingstittelProsjektledelse
TypeFast
ArbeidsgiverRealkapital
LokasjonOslo
BransjeEiendom / Eiendomsmegling

Bli kjent med RAADGIVERHUSET REKRUTTERING AS

Prosjektleder

Vi ønsker å styrke bemanningen innenfor eiendomsutvikling og søker nå etter en fremoverlent og dyktig prosjektleder, som vil få ansvar for spennende utviklingsprosjekter, med ledelse av disse fra A-Å. Du vil få muligheten til å jobbe i et av de fremste eiendomsmiljøer i Norge, i samarbeid med svært kompetente kollegaer, på tvers av selskapene i gruppen.
Som prosjektleder hos Realkapital Utvikling får du lede prosjekter og gjennomføring av utbyggings- og ombyggingsprosjekter for våre kunder. Du vil støtte byggherre med kostnadseffektive løsninger, og delta operativt på byggeplass med prosjektledelse. Prosjektleder er ansvarlig for kommunikasjon med myndigheter og investorer, og rapportere til kundenes styrende organer. Budsjett- og resultatansvar inngår i stillingen.  
Vi ser etter deg som har ca. 5 års erfaring fra bl.a. ombyggings-/utbyggingsprosjekter eller næring og bolig. Det er ønskelig at du har en master i byggfag eller tilsvarende, gjerne med økonomisk tilleggsutdannelse, men det er ikke et krav.
Den rette kandidaten er selvgående, initiativrik, har gode samarbeids- og lederegenskaper, er strukturert og løsningsorientert. Det er videre ønskelig med god muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk.
Realkapital Utvikling tilbyr en spennende stilling i et selskap med flat struktur og hyggelig kolleger. Du får tillit og ansvar, og har påvirkningsmuligheter på prosjektene. Vi har fokus på faglig påfyll for våre ansatte. Ansettelsesbetingelser er meget gode som bl.a. inkluderer god grunnlønn, deltakelse i selskapets bonusordning samt forsikrings- og pensjonsordning.
 

Om arbeidsgiveren

Realkapital Utvikling er en del av Realkapital Gruppen som er en strategisk rådgiver innenfor næringseiendom. Tjenestespekteret er transaksjoner, leietakerrådgivning, finansiering, verdivurdering, analyse og tilrettelegging av investeringsprosjekter, der Realkapital Utvikling sitt fokus er prosjektledelse, eiendomsutvikling og forvaltning. Realkapital Utvikling sine kunder er profilerte norske og internasjonale selskaper.

SektorPrivat

StedKronprinsesse Märthas plass 1, 0160 Oslo

Bransje Bygg og anlegg, Drift og vedlikeholdstjenester, Eiendom

Stillingsfunksjon Prosjektledelse, Ingeniør / Bygge- og anleggsteknikkNøkkelord

Prosjektledelse, Ombygging, Bygg og anlegg, Næringseiendom, Eiendomsdrift, Eiendomsutvikling

Del jobb på