Fremtiden er elektrisk


Publisert

StillingstittelSalg / Markedsføring
TypeFast
ArbeidsgiverGlen Dimplex
LokasjonViken
BransjeHåndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk

Bli kjent med RAADGIVERHUSET REKRUTTERING AS

Vi ser en fremtid der varme, ventilasjon og energioptimalisering blir integrerte løsninger, noe vi som selskap er i full gang med å utvikle nye konsepter for og søker derfor etter en:

KAM Strategiske kunder
Vi er inne i en spennende fase der vi rigger oss for et marked i kontinuerlig endring. Vi har allerede tatt mange steg vekk fra den tradisjonelle salgsmetodikken i bransjen og tenker hele tiden nytt i forhold til hvordan vi skal bli enda viktigere for våre kunder. Du vil arbeide tett med en motivert gjeng bestående av markedsførere, selgere og produktsjefer.  Fremtiden er elektrisk og vårt mål er å levere smarte varme- og ventilasjonsløsninger tilpasset et Nordisk marked  - med fokus på leiligheter, hus/hyttemarkedet og kommersielle bygg.


Dette er de mest sentrale arbeidsoppgavene som venter deg:
Det er viktig at du kontinuerlig søker etter nye samarbeidspartnere og nye metoder for å få våre produkter og løsninger til å bli foretrukket i markedet. Du blir en viktig brikke i vår norske organisasjon, basert på kunnskap om norske reguleringer og krav til energibruk innen varme og ventilasjon. For å sikre at våre konsepter og løsninger blir foretrukket må det jobbes målrettet og langsiktig med potensielle kunder og beslutningstagere. 
Som den gode relasjonsbyggeren du er, knytter og holder du kontakt med  installatører, grossister, hus- og hytteprodusenter og rådgivende ingeniører. En god arena for dette er bl.a. kundearrangementer, messer og seminarer.  

Vi ser for oss at du har disse kompetansene:
Du er visjonær, overbevisende og tillitsfull. Du har en klar formening om hva som er viktig for å lykkes, du er selvstendig, analytisk og resultatorientert - så du prioriterer din tid. 
Fordi du med utgangspunkt i kundens utfordringer skal tilby produkter og løsninger som er skreddersydd og optimalt tilpasset, er du godt vant med å diskutere komplekse tekniske løsninger med høyt kvalifiserte kunder. Med ulike type kunder i din portefølje bør du ha god kjennskap til hele verdikjeden fra grossist til sluttbruker.
Vi ser for oss at du kan vise til dokumenterte resultater fra prosjekt- og storkundesalg, og at du har utdannelse og/eller erfaring fra elektro eller ventilasjon, bygg- og anleggsbransjen.

Dette kan vi tilby deg:

Selskapet har over 30 etablerte merkevarer i sin portefølje og har i dag delt organisasjonen i tre ulike divisjoner. Glen Dimplex Nordic er organisert under divisjonen Heating and Ventilation. Selskapet er basert på høy kompetanse - vi er mange svært motiverte medarbeidere.   Vi lover deg innholdsrik arbeidsdag sammen med gode kolleger som støtter deg og heier på deg. Du får mulighet til å jobbe med kvalitetsprodukter og kvalitet i alle prosesser, samt offensiv bruk av ny teknologi. Resultatet - som vi er stolte av - er kvalitetsprodukter innen elektrisk oppvarming, energistyring og ventilasjonsprodukter for både private-, offentlige- og næringsbygg. Du vil rapportere til Country Sales Manager, og du får kontorsted på Lillestrøm. Du må regne med en del reisevirksomhet.

Om arbeidsgiveren

Glen Dimplex Nordic AS er en del av Glen Dimplex Group, som er én av verdens ledende produsenter og leverandører av varmeprodukter, ventilasjon, husholdningsapparater og kjøleutstyr for industri og husholdninger. Gruppen har en årlig omsetning på 2 milliarder euro og har 8 000 ansatte i mer enn 30 produksjons- og salgsselskaper lokalisert i 17 land.
Glen Dimplex Nordic AS er en del av Heating & Ventilation divisjonen i konsernet og har Nordisk hovedkontor på Stjørdal, og avdelingskontor i Lillestrøm, og omsetter årlig for 200 millioner kroner. Selskapet har 33 ansatte. Produktene markedsføres og selges under kjente merkenavn som Nobø og Dimplex verden over. Organisasjonen i Norden ivaretar salg, support, markedsføring og økonomi/logistikk. Produksjon skjer ved konsernets fabrikker i Irland.

Sektor Privat

Sted Sørumsgata 11A, 2000 Lillestrøm

Bransje Bygg og anlegg,Elektronikk,Kraft og energi

Stillingsfunksjon Salg,Markedsfører,Rådgivning

Nøkkelord

Markedsforståelse, Markedsføring, Storkundesalg, Elektro, Ventilasjon

Del jobb på