Bidra til det grønne skiftet innen transport og bli del av vinnerlaget hos Volvo Norge?

Publisert: Publisert:
StillingstittelKey Account Manager fleet e-mobility
ArbeidsgiverVOLVO NORGE AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeBil, kjøretøy og verksted, Markedsføring og annonsering, Transport og logistikk
StillingsfunksjonSalg/Teknisk salg, Salg, Transport og sjåfør
Søknadsfrist29.11.2021

Volvo Norge sin klare ambisjon er å være markedsleder i Norge, og også lede an i det grønne skiftet. Det gjelder både for konvensjonelle og nye drivlinjer. For å nå vår målsetting har vi behov for et sterkt og stort storkundesalg, og søker derfor etter en resultatorientert og målfokusert KAM fleet e-mobility som ønsker å lede an i salget av elektriske trekkvogner. Som KAM vil du få et dedikert ansvar for oppfølging og salg til definerte kunder. I tett samarbeid med avdelingens leder og din kollega utvikler dere i fellesskap avdelingens kunder.

Det å selge og produsere lastebiler, er en omfattende og krevende prosess. Årlig iverksetter vi i Norge bestilling og produksjon av i rundt 2000 lastebiler, hvorav ca. 350 selges av oss i Fleet Sales. I fremtiden skal det bli flere, og innføringen av elektriske biler er sentralt i dette. Våre kunder ønsker svært ofte spesialtilpassede biler og tekniske spesifikasjoner. Dette krever gode salgsprosesser med effektivt samarbeid mellom alle involverte.

Sentrale arbeids- og ansvarsområder er kort fortalt:

  • forvalte kunderelasjoner og selge Volvo elektriske lastebiler, , samt andre produkter knyttet til nye kjøretøysalg (soft offers) til definerte storkunder
  • være Volvo Norges hovedkontakt mot sentralt e-mobility-team i Volvo Trucks i Gøteborg, samt være lead for det norske e-mobility-teamet
  • ansvar for anbudsprosesser på alle drivlinjer (Elektriske- gassdrevne og dieseldrevne lastebiler)

Du vil få budsjett- og resultatansvar for utvalgte storkunder hos Volvo Norge AS.

Vi ser etter deg som har gjennomføringskraft, og evner å skape tillit hos kunder og kollegaer. Du er alltid er på jakt etter å finne gode løsninger for våre kunder ved hjelp av Volvos produktportefølje.

For å lykkes i rollen bør du ha gode kremmeregenskaper, god tallforståelse og sterk analytisk evne. Høy grad av integritet og profesjonalitet er viktig da du som KAM har mange kontaktflater, både internt og eksternt. Du har erfaring fra eller solid forståelse for verdikjeden og behovene til våre kunder. Du må være selvgående, initiativrik og strukturert. Videre er det viktig at du behersker mange baller i luften og trigges av å nå gode resultater. For øvrig må du kommunisere godt på både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig. KAM rapporterer til Fleet Sales Manager.

Synes du dette høres spennende ut? Ønsker du mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Sales and Marketing Director, Bjørn-Inge Haugan, telefon 979 77 997. Spørsmål om rekrutteringsprosessen kan rettes til våre rådgivere ved The Assessment Company, Bård Nordby, telefon 922 87 160, eller Sigurd Beidel, telefon 489 99 525. For å ivareta GDPR ber vi deg registrere din interesse i vår søknadsportal så snart som mulig.

Kontakter

  • Kontaktperson: Bård Nordby
  • Stillingstittel: Management Consultant
  • Telefon: +47 922 87 160
  • Kontaktperson: Sigurd Beidel
  • Stillingstittel: Partner | Head of strategic advisory
  • Telefon: +47 489 99 525

Sted

Adresse: Strømsveien 314

Lignende stillinger|