Har du erfaring fra VA-bransjen eller teknisk salg? Da er du kanskje vår nye kollega.

Publisert: Publisert:
StillingstittelSalgsingeniør VA
ArbeidsgiverXylem Water Solutions Norge AS
TypeFast
LokasjonKjeller
BransjeKraft og energi, Industri og produksjon, VVS
StillingsfunksjonSalg/Teknisk salg, Rådgivning, Ingeniør

Om rollen

Xylem Norge er i god vekst og til vår filial i Oslo søker vi nå en ingeniør/prosjektingeniør/salgsingeniør med erfaring fra pumpesystemer og prosjekt.

Du vil ha ansvar for bearbeidelse av markedet og prosjektledelse inn mot en stor og viktig kundegruppe for Xylem; offentlig vann og avløp.

Dette innebærer anbudsbesvarelser, kundemøter, teknisk rådgivning, prosjektering og oppfølging av prosjektleveranser av komplette pumpestasjoner, inkludert byggemøter og koordinering av underleverandører. Du vil med andre ord følge prosjektene fra A-Å, og sørge for at vi leverer kvalitet og service hele veien.

For at vi skal kunne være kundenes "foretrukne leverandør" trengs det både systematisk innsats, personlig initiativ, gjennomføringsevne og gode samarbeidsevner. Samtidig som rollen er selvstendig med resultatansvar og frihet under ansvar, vil du ha støttende og faglige dyktige kolleger å samarbeide med, både ved filialen og på hovedkontoret vårt.

Om deg og din bakgrunn:

Vi tror du har god teknisk forståelse med ingeniørutdannelse (maskin, VA, bygg), men relevant teknisk erfaring kan kompensere for formell utdanning.

Erfaring fra prosjektering og prosjektleveranser vil være en fordel, og da fortrinnsvis innen vann og avløp. Har du kommersiell erfaring fra salg/kalkulasjon/tilbudsarbeid og offentlige anbudsprosesser ser vi det som positivt. Men det viktigste er at du evner å kommunisere med kunder og kolleger på en troverdig, rådgivende og serviceinnstilt måte.

I og med at rollen er variert bør du trives med kundekontakt og kommunikasjon med fokus på å forstå kundens behov og prioriteringer, og samtidig jobbe analytisk, systematisk og nøyaktig.

Du må beherske både norsk og engelsk som arbeidsspråk, og kunne være fleksibel til å reise noe rundt i møte med våre kommunale kunder.

Hvorfor Xylem?

Vi er opptatt av at våre ansatte skal trives hos oss! Xylem er en IA-bedrift, med gode pensjons- og forsikringsordninger som sikrer deg og din familie. Vi satser på våre ansatte og jobber kontinuerlig med kompetanseheving og utvikling. Som en del av et globalt firma vil du få unike utviklingsmuligheter både i Norge og internasjonalt. Vi har en jordnær kultur hvor samarbeid står i fokus.

Vår filial i Oslo er lokalisert i Fetveien på Kjeller sammen med vårt hovedkontor. Vil håper du vil bli en del av vårt team!

NYSGJERRIG/INTERESSERT?: Kontakt Jannicke Martinsen i Orion ved interesse på 41901490 eller jannicke@orion.no.

Kontakter

  • Kontaktperson: Jannicke Martinsen
  • Stillingstittel: Daglig leder/rådgiver
  • Telefon: +47 419 01 490
  • Kontaktperson: Tore Svalastog
  • Stillingstittel: Senior Rådgiver
  • Telefon: +47 934 94 900

Sted

Adresse: Fetveien 23

Lignende stillinger|