Vil du være med å skape spektakulære opplevelser?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelSosiale Medier Ansvarlig
Arbeidsgiver62 Nord AS
TypeFast
LokasjonÅlesund
BransjePR, informasjon og kommunikasjon, Arkitektur, areal og interiør, Hotell og overnatting
StillingsfunksjonPR og informasjon, Design/Web, Tekstforfatter
Søknadsfrist20.01.2022

Med bakgrunn i selskapets vekst og høye ambisjoner, har vi behov for å styrke teamet vårt og søker en dyktig og visuell historieforteller som vil bidra til å videreutvikle merkevarene våre gjennom inspirerende og engasjerende markedskommunikasjon og innhold.

SoMe skal gjenspeile vår sterke identitet og mål om å skape spektakulære opplevelser for våre gjester. Stillingen vil være et viktig bidrag for å viderutvikle vårt eget inhousebyrå. Rollen rapporterer til Merkevaredirektør.

Stillingen innebærer hovedansvar for å drifte og utvikle selskapets sosiale medier kanaler for å skape synlighet og bygge gode relasjoner til våre gjester. Videre vil du ha ansvar for å skape relevant innhold, fremme gode ideer og konsepter, som underbygger vår branding og støtter våre salgs- og markedsaktiviteter.

Vi søker etter deg som innehar en sterk visuell formidlingsevne og som inspireres av trender og utvikling innen SoMe og digital markedsføring. Videre har du kommerisell tankegang og erfaring med å forstå mekanismene for å lykkes på sosiale medier. Du vet hva som fungerer på ulike flater, og motiveres av bruk av innsikt- og analyseverktøy for å optimalisere innhold. Du har relevant utdanning erfaring med relevante publiseringsverktøy. Erfaring innen tekstproduksjon er en fordel

Rett kandidat må være nysgjerrig og resultatorientert og har et brennende ønske om å bidra til å løfte et viktig fagområde til nye høyder. Du har mye energi, gjennomføringskraft og stor arbeidskapasitet. I tillegg til å samarbeide godt med andre og dele kunnskap, evner du å jobbe selvstendig og får ting til å skje på en effektiv måte. Grunnleggende faglig interesse og stolthet, kombinert med kreativitet og nytenking, er viktig. Videre må du beherske engelsk skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr en utviklende og utfordrende stilling i et selskap i spennende utvikling med et veldig hyggelig og kompetent arbeidsmiljø med dyktige kollegaer.

Kontakt Mercuri Urval ved Ole Petter Bratteberg, tlf. 975 59 036 eller Mette Slinning, tlf 975 59 025 for ytterligere informasjon.

CV og søknad registreres på mercuriurval.no innen 20. januar 2022.

Alle henvendelser til Mercuri Urval blir behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver.

Kontakter

  • Kontaktperson: Ole Petter Bratteberg
  • Stillingstittel: Partner Mercuri Urval
  • Telefon: +47 975 59 036
  • Kontaktperson: Mette Slinning
  • Telefon: +47 975 59 025

Sted

Adresse: Notenesgata 5

Lignende stillinger|