Har du erfaring fra å bearbeide- og bygge relasjoner til arkitekter/beskrivende ledd? Eller er du selv arkitekt? Da er du kanskje vår nye Arkitektrådgiver?


Publisert

StillingstittelSalg / Markedsføring
TypeFast
ArbeidsgiverCembrit
LokasjonViken
BransjeAnnet

Som markedsledende har Cembrit levert vekst og gode resultater i flere år. Det har vi ambisjoner om å fortsette med sammen med vår nye Arkitektrådgiver!

Om rollen
Da vår Arkitektrådgiver har fått nye utfordringer søker vi etter hans erstatter.
Som Arkitektrådgiver vil du ha ansvaret for å jobbe målrettet for at Cembrit blir foretrukket av arkitekter og prosjekterende ingeniører i beskrivende fase av byggeprosjekter.
Dette innebærer å bygge sterke og langsiktige relasjoner til arkitekter med utgangspunkt i en forståelse- og interesse for arkitektur, kombinert med innsikt i mulighetene ved Cembrits produkter. Du vil bruke din fagkunnskap til å gi råd til arkitekter om materialvalg og muligheter.
Du vil ha ditt primære nedslagsfelt i Oslo, men strategisk viktige arkitektkontorer andre steder i Norge vil også være ditt ansvar å bearbeide i samarbeid med distriktsansvarlige selgere (med maks 20-30 reisedøgn i året). I tillegg vil du ha ansvar for å tilrettelegge for at den øvrige salgsorganisasjonen lykkes i sin dialog med arkitekter gjennom å dele kompetanse, informasjon mv. Stillingen vil være en del av vårt salgsteam. 
Med din innsikt i trender, behov og ønsker, forventes det at du indentifiserer- og formidler muligheter til aktuelle grensesnitt i Cembrit, som for eksempel produktutvikling, salg og marked. 
Vi er en organisasjon med flat struktur som jobber sammen for å utvikle Cembrits posisjon i markedet, så selv om du får en selvstendig rolle med ansvar for det beskrivende- og prosjekterende leddet, så vil du ha kolleger å sparre- og samarbeide med.
Du vil rapportere til salgssjef.

Dette tror vi er deg
Vi ser for oss at du har noen års erfaring fra salg og relasjonsbygging mot arkitekter/beskrivende ledd i byggebransjen, og at du har interesse for arkitektur kombinert med å være løsningsorientert og kommersiell. Men kanskje er du arkitekt som vet at du trives med å bygge relasjoner, jobbe operativt og være på farten?
I tillegg er det ønskelig med følgende bakgrunn og egenskaper:

  • God forståelse for arkitekters rolle, ønsker og behov
  • Evne til å jobbe strategisk og langsiktig
  • God skriftlig og muntlig formuleringsevne på norsk og engelsk (konsernspråk er engelsk)
  • Uredd når det gjelder å knytte kontakt med nye mennesker og trives med å bygge varige relasjoner
  • Målrettet med evnen til å jobbe systematisk, samtidig som du kan snu deg rundt når situasjonen krever det
  • Selvgående kombinert med å være en lagspiller
  • Trives med å jobbe operativt og på farten

Om arbeidsgiveren

Cembrit as er landets ledende leverandør av fibersementplater til byggevaremarkedet. Selskapet er en del av Cembrit Holding; en av Europas ledende produsenter av fibersement-plater med ca. 1600 ansatte. Vi jobber med arkitekter, entreprenører, byggevareforhandlere og alle andre profesjonelle aktører i byggebransjen. Hoveddelen av vårt salg er til prosjekter i proffmarkedet. I Norge er vi 22 ansatte og vi omsetter for i underkant av 200 millioner. Vårt hovedkontor og lager ligger på Slemmestad.

Sektor Privat

Sted Eternitveien 44, 3470 Slemmestad

Bransje Arkitektur, areal og interiør, Bygg og anlegg, Annet

Stillingsfunksjon Salg, Arkitekt og planlegging, Salg / Produktsalg

Nøkkelord

Strategi, Bygg og anlegg, Fasadeplater, Byggeprosjekter, Arkitektkontakt

Del jobb på