Daglig leder

Publisert: Publisert:
StillingstittelDaglig leder
ArbeidsgiverGramo
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeMusikk
StillingsfunksjonLedelse, Forretningsutvikling og strategi

Medlemsforening Musikkbransjen

Gramo har en sentral funksjon i musikkbransjen gjennom sin lovfestede oppgave i å oppkreve, fordele og utbetale vederlag til rettighetshaverne. Bransjeendringer og økt konkurranse utfordrer Gramos oppdrag og dagens praksis. Vi søker ny daglig leder som skal bidra til å styrke foreningen gjennom bl.a. innovasjon og økt digitalisering.

Daglig leder rapporterer til styret og har overordnet ansvar for utvikling og daglig drift av foreningen og for å realisere Gramos strategiske mål. Stillingen som daglig leder i Gramo gir mulighet til å bidra i utviklingen innenfor en bransje preget av store endringer bl.a. knyttet til den digitale utviklingen.

Vi søker deg som er en fremtidsrettet og smidig leder med utpreget rolleforståelse og evne til å balansere ulike interesser. Du har analytiske evner og god digital kompetanse. Sterk forretningsforståelse og erfaring fra kompleks økonomistyring er etterspurt. Vi tror du er en tydelig og robust leder og en utpreget lagspiller. Du kommuniserer godt på norsk og engelsk, og har evne til å representere Gramo i det utadrettede arbeidet.

Vi forventer at du har relevant høyere utdanning og solid ledererfaring, med utvist evne til å bygge relasjoner på alle nivåer. Kjennskap til musikkbransjen og erfaring fra interesseorganisasjon vil være en styrke i stillingen.

Stillingen kan by på både faglig og strategisk arbeid og et stort kontaktnett i musikkbransjen. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og en spennende arbeidshverdag i et faglig sterkt arbeidsmiljø med dedikerte medarbeidere. Gramo holder til i attraktive kontorlokaler i sentrum av Oslo.

Kontakter

  • Kontaktperson: Randi Flugstad
  • Stillingstittel: Partner, Amrop
  • Telefon: +47 905 84 138
  • Kontaktperson: Cathrine Nagell
  • Stillingstittel: Styreleder, Gramo
  • Telefon: +47 926 88 276

Sted

Adresse: St. Olavs gate 28