Ønsker du en av Norges mest spennende oppgaver innen utvikling og forvaltning av Power BI ?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelTech Lead Power BI
ArbeidsgiverAvinor AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeIT, IT - programvare, Luftfart
StillingsfunksjonForretningsutvikling og strategi, Produktledelse, Analyse
Søknadsfrist02.10.2022

Tech Lead Power BI

Avdelingen rollen som Tech lead Power BI er plassert i, er en sentral enhet i konsernet og utgjør en spydspiss innen fagområder som datafangst, databearbeiding og dataintegritet. Teamet bidrar også med forretningsforståelse innen innsikt og analyse.

Som Tech Lead Power BI i Avinor vil du være svært sentral i utviklingen av digitaliseringen og i å drive frem datadrevne beslutninger i Avinor. Du vil komme inn i et av de mest moderne miljøene i Norge innen bruk av avansert analyse og BI-verktøy fra Microsoft. På en lufthavn samles det inn store mengder strukturert og ustrukturert data i form av eksempelvis kø, når folk kommer og går, bagasje, lys og parkering. Avinor samler, analyserer og beriker data fra en mengde datakilder allerede, men er opptatt av å fortsatt ligge i front i utviklingen.

Kvalifikasjoner:

Vi ser etter deg som har bakgrunn fra- og teknisk interesse for PowerBI. Du er utforskende på ny funksjonalitet og dataarkitektur, kan forvalte Power BI-infrastrukturen i konsernet og kan formidle og støtte nyvinninger og løsningsforslag i et 'center of excellence' for analytikere og analysemiljøet.

Du vil i tillegg være en ressurs som kan jobbe mot interne brukere og eksterne samarbeidspartnere. Du må gjennomføre kartlegging av behov, gjøre prioriteringer og være løsningsorientert. Det å lede workshops, være smidig, og ha en lean tilnærming til situasjoner samt forventningsstyre kunder og brukere inn mot aktiviteter og leveranser, vil påvirke arbeidsdagen. Samhandling med BI-seksjonen og resten av konsernet er en forutsetning.

Den viktigste årsaken til at du bør søke, er muligheten for spennende faglige utfordringer kombinert med det å jobbe med et bredt spekter av prosjekter rettet mot mange bransjer - alt innenfor rammene av en aktør med stor samfunnsmessig betydning.

I Avinor jobber vi etter verdiene åpen, ansvarlig, handlekraftig og kundeorientert. Ansatte i Avinor skal opptre som gode rollemodeller gjennom å være: Resultatskaper – Samhandler – Utvikler. Vi kan tilby gode pensjons- og forsikringsordninger og velferdsordninger. Arbeidssted er i våre flotte lokaler i Bjørvika i Oslo.

Forutsetning for tilsetting er vandelsattest.

Høres dette spennende ut? Registrer din interesse snarest, og senest innen 2. oktober. Ønsker du mer informasjon om stillingen, ta kontakt med våre rådgivere i The Assessment Company Bjørn Haraldseth, telefon 905 62 920 eller Karoline Dobloug, telefon 906 88 725.

Avinor er underlagt offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge, vil søkeren bli varslet og informert om det jfr. offentleglova § 25.

Kontakter

  • Kontaktperson: Bjørn Haraldseth
  • Stillingstittel: Management Consultant
  • Telefon: +47 905 62 920
  • Kontaktperson: Karoline Dobloug
  • Stillingstittel: Business Consultant
  • Telefon: +47 906 88 725

Sted

Adresse: Dronning Eufemias gate 6

Nettverk