Vil du jobbe tett på industri og næringsliv i hele landet? Siva søker Prosjektsjef - Industriområder!

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelProsjektsjef - Industriområder
ArbeidsgiverSiva SF - selskapet for industrivekst
TypeFast
LokasjonTrondheim
BransjeOffentlig administrasjon, Eiendom, Industri og produksjon
StillingsfunksjonProsjektledelse, Rådgivning, Ingeniør
Søknadsfrist15.02.2023

Siva er en liten organisasjon med et viktig samfunnsoppdrag. Sammen er vi 55 kolleger, som bidrar til at Norge blir grønnere, smartere og mer nyskapende – derfor søker vi en kollega som kan være med på å utvikle og utfordre hvordan vi jobber og tenker. Hvis du trigges av dette – håper vi du leser videre!

Vi i Siva har en sentral rolle i det nasjonale grønne industriløftet, og er en viktig aktør for å utløse mer privat kapital og senke barrierene for etablering av ny bærekraftig industri i Norge. Derfor har regjeringen gitt Siva et nytt oppdrag, hvor vi skal tilrettelegge for raskere utbygging av nye større nasjonale industriområder. Det innebærer at vi skal kartlegge, veilede og koordinere relevante aktører i tilretteleggingen av nye industriområder. Blant aktørene inngår tomteeiere, industri- og kraftselskaper og lokale og regionale myndigheter.

Formålet med oppdraget er å redusere tiden det tar fra man identifiserer og kartlegger konkrete tiltak, til området er klar for etablering av ny grønn industri.

Som prosjektsjef – industriområder vil du bli en del av vår Eiendomsavdeling, som består av 16 dyktige kolleger. Vi investerer i, utvikler og forvalter eiendom for næringer som er nye og umodne, eller bedrifter med behov for omstilling og vekst. Vår portefølje består av industribygg og innovasjonssenter, samt øvrige eiendomsinvesteringer til en samlet verdi på ca. 4.5 mrd. Vår eiendomsvirksomhet er et direkte virkemiddel der hvor det eksisterer markedssvikt.

Vi søker etter deg som har erfaring med å organisere og lede større utbyggings-, eiendoms-, eller infrastrukturprosjekter, og gjennom dette lykkes med å lede tverrfaglige team og funksjoner. For å lykkes, og trives, i rollen tror vi du bør du ha interesse for industri- og næringsutvikling, eiendom- og forretningsutvikling, samt god forretningsforståelse, hvor du er sterk på å se sammenhenger mellom avdelinger i et strategisk perspektiv. Formell utdannelse og lengre relevant erfaring, samt god formidlingsevne muntlig og skriftlig er et krav.

Hva kan vi tilby?

Oppdraget fra Regjeringen er nytt og rollen er følgelig nyopprettet. Du vil få stor innflytelse på hvordan oppdraget og rollen skal løses på vegne av Siva. Hos oss kommer du tett på norsk næringspolitikk samt industri og næringsliv i hele landet!

Hvis du er nysgjerrig på Siva eller stillingen, ta kontakt med våre rekrutteringspartnere i The Assessment Company AS. Sammen har vi utarbeidet et informasjonsskriv om stillingen som vi gjerne sender deg. Ring oss gjerne for en uforpliktende samtale:

Emil Lutterloh-Lie, tlf. 468 91 281

Kamilla Larsen, tlf. 452 25 730

Søknadsfrist: 15.februar 2023

Vi ser frem til å høre fra deg!

Din henvendelse behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Siva frem til søknadsfristens utløp. Etter søknadsfristens utløp vil det bli satt opp offentlig søkerliste. Det kan gjøres unntak fra offentlighet dersom søker ber om det og begrunner hvorfor. Vær oppmerksom på at opplysninger om søker likevel kan bli offentliggjort. Søker vil bli varslet dersom unntak fra offentlighet ikke blir innvilget.

Kontakter

  • Kontaktperson: Kamilla Larsen
  • Stillingstittel: Business Consultant
  • Telefon: +47 452 25 730
  • Kontaktperson: Emil Lutterloh-Lie
  • Stillingstittel: Management Consultant
  • Telefon: +47 468 91 281

Sted

Adresse: Pirsenteret