Prosjektleder samferdsel, logistikk og digitalisering

Publisert: Publisert:
ArbeidsgiverStandard Norge
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeAnnet, Organisasjoner
StillingsfunksjonProsjektledelse, Ingeniør
Søknadsfrist26.05.2023

Prosjektleder

I rollen som prosjektleder i Standard Norge får du ansvar for å gjennomføre standardiseringsprosjekter som har stor verdi for den videre samfunnsutviklingen - både nasjonalt og internasjonalt. I denne stillingen får du muligheten til å sette spor etter deg!

I dag jobber vi med prosjekter blant annet innenfor:

  • Digitalisering
  • Mobilitet
  • Sirkulær økonomi
  • Bærekraft

Ansvar og arbeidsoppgaver

Jobben som prosjektleder innebærer å lede standardiseringsprosjekter og dermed være i dialog med de flinkeste fagfolkene fra næringsliv, offentlig sektor og akademia. Nasjonale behov er viktige når forslag til nye standarder utarbeides. Dine viktigste arbeidsoppgaver blir å utvikle egne standardiseringsprosjekter, sikre deltagelse og involvering av norsk fagekspertise og koordinere innspill til internasjonalt standardiseringsarbeid. Du vil også bygge opp ett omfattende nettverk nasjonal og internasjonalt, samt delta på internasjonale messer og seminarer.

I tillegg vil du få jobbe med markedsarbeid, og bidra til å bygge opp spesifikke fagområder og utrede interessen for nye standarder. Dette innebærer blant annet å møte ulike interessenter, svare på relevante offentlige høringer, gjøre kartlegginger og tilrettelegge for nye prosjekter.

Kvalifikasjoner

Faglige kvalifikasjoner er relevant høyere utdanning, minst på master-nivå, helst med fokus på digitalisering. Du må også ha noen års erfaring innen digitalisering og gjerne kjennskap om nye teknologier. Erfaring som prosjektleder og med standarder er en fordel.

Våre prosjektledere er samspillende, kvalitetsorienterte, samfunnsengasjerte og flinke til å håndtere et bredt spekter av faglige problemstillinger. Vi ser for oss at du har god formidlingsevne og gode organisatoriske evner. Du er en sterk nettverksbygger, er nysgjerrig på nye teknologier og behersker norsk og engelsk godt. Du motiveres av å være med på utviklingen av standarder som løser små og store utfordringer i samfunnet.

Vi tilbyr en spennende stilling med kontinuerlig læring. Du vil bidra til bærekraft, økt innovasjon, konkurransekraft og kvalitet i samfunnet, og blir en del av et kompetent og tverrfaglig arbeidsmiljø som stadig utvikler seg. Vi er opptatt av god balanse mellom arbeid og fritid, har svært gode forsikrings- og pensjonsordninger og fleksibel arbeidstid.

Kontakter

  • Kontaktperson: Robert Nash
  • Stillingstittel: Regional Manager
  • Telefon: +47 928 99 694
  • Kontaktperson: Jahn-Fredrik Kjellin
  • Stillingstittel: Senior Consultant
  • Telefon: +47 990 33 000

Sted

Adresse: Lilleakerveien 2A