Vi søker Business Analyst


Bli kjent med The Assessment Company AS

Når vi spør våre kunder hvor de er om fem år, er det ingen som svarer at de skal være på samme sted som i dag. Alle har ambisjoner om å bli bedre eller vokse. Det er her vi som et innovativt konsulenthus skal gjøre en forskjell for å hjelpe våre kunder med å nå strategier og ambisjoner for fremtiden.

Vi tilbyr:
Som Business Analyst vil du spille en aktiv rolle i alle aspekter av våre kunders engasjement. Du vil inngå i team med tung strategisk kompetanse i et fremtidsrettet konsulenthus med innovative prestasjonskonsepter som bidrar til raske og varige fortrinn for våre kunder. Her vil du få ansvaret for å danne et solid analytisk grunnlag for våre strategiske prosesser og jobbe i tett samarbeide med tverrfaglige team med kunder og kolleger.

  • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver
  • Gode karrieremuligheter
  • God opplæring – jobbe i team
  • Faglig og personlig utvikling
  • Et innovativt og entusiastisk miljø

Vår kultur fremmer samarbeid og vi bruker trening aktivt i egen utvikling av våre medarbeidere. Du vil jobbe i team med dyktige og engasjerte medarbeidere som dyrker respekt, likeverdighet og mot som sentrale verdier.

Viktige kvalifikasjoner:

  • Eksepsjonelle analytiske og problemløsningsferdigheter
  • Kommunisere komplekse løsninger og ideer effektivt, både muntlig og skriftlig
  • Anvende metoder for strukturert tenkning
  • Prosjektledelse og fasilitering av prosesser

Vi ser etter deg som er nysgjerrig og liker å utfordre det etablerte. Du lytter aktivt og utfører effektive strategiske analyser av komplekse problemstillinger.
I tillegg til å ha relevant utdanning på mastergradsnivå med gode resultater, så har du en stor gjennomføringsevne og trives med å ha parallelle aktiviteter på gang. Sist, men ikke minst, har du en analytisk og strukturert tilnærming og setter pris på å ta en aktiv rolle inn i teamet eller ut mot kunde.
Er du nysgjerrig på om dette er noe for deg? Ta kontakt med Stian Dyre Hansen på telefon 916 96 661. Lokalt i Bergen Kathrine Bjerga på telefon 901 98 167 eller Terje Bølstad på telefon 952 42 423. Søknadsfrist 3. mai 2021.
 

Om arbeidsgiveren

The Assessment Company AS (AC) er et innovativt konsulenthus som bistår virksomheter med utvikling av organisasjoner og mennesker gjennom innsiktsbasert analyse, business design, rekruttering og trenings- og utviklingsprogrammer. Våre kontorer i Hamar, Oslo, Trondheim, Bergen og Stockholm jobber med noen av Nordens mest attraktive virksomheter med innovative, moderne og smarte konsepter innenfor strategi & endring, kundeorientert organisasjonsutvikling, trening & kompetanseutvikling og rekruttering & utvelgelse.
Gjennom The Assessment Company sitt unike prestasjonskonsept PEOPLE LAB sikrer vi en langt høyere treffsikkerhet i rekruttering og utvelgelse, og mer effektiv utvikling av team og enkeltindivider. AC dyrker i sine prosesser innsikt og analyse ved bruk av anerkjente metoder og analytiske verktøy.

Sektor Privat

Sted Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen

Bransje Konsulent og rådgivning

Stillingsfunksjon HR, personal og rekruttering, Rådgivning, Prosjektledelse

Del jobb på