Teknologirådgiver Gnist AS

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelRådgiver / Seniorrådgiver
ArbeidsgiverGnist
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeRådgivning / Konsulenter
StillingsfunksjonRådgivning
Søknadsfrist06.12.2021

Er du systemutvikler eller arkitekt, og jobber i eller tett på utviklings- eller produktteam? Eller jobber du kanskje med Data Science eller Analytics? Er du den i teamet som er mest interessert i arbeidsprosess, teamdynamikk, samarbeid, og hvordan dere best kan jobbe sammen? Tar du litt ekstra ansvar for at det dere bygger holder mål, og faktisk gjør en forskjell for brukerne? Er du god på å lytte til dine kolleger, inkludere ulike perspektiver og å gjennom dette finne den beste løsningen?

Er du klar til å ta ditt neste steg?

Du ønsker:

 • å fortsette å jobbe i eller tett på utviklings- og produktteam, kjenne pulsen, bygge fantastiske produkter og å oppnå effekter
 • å hjelpe team og mennesker å oppnå sitt beste potensial
 • å utvikle deg som leder, menneskekjenner og teambygger
 • å være en del av Norges ledende miljø på teknologiledelse

Vi tror at du brenner for systemutvikling og forskjellen informasjonsteknologien gjør og kan gjøre for samfunnet vårt. Du vil fortsette å jobbe med systemutvikling og teknologi i mange år. Men hvilken rolle skal du spille? Hvis du vil fortsette å vokse og spesialisere deg som programmerer, så er nok ikke denne stillingen noe for deg. Men hvis du ser for deg å gå en litt annen vei, og å bruke din erfaring til å hjelpe team og organisasjoner å gjøre systemutvikling bedre, sa vil vi veldig gjerne høre fra deg.

En kort hilsen fra daglig leder og medgründer, Ellen-Marie:

Hei til deg som leser dette. Takk for at du tok en titt innom annonsen. Vi har nå holdt på i litt over 2 år og er stolte over alt vi har fått til på kort tid. Vi er nå et av de ledende miljøene på teknologiledelse i Norge og det er vi skikkelig stolte av. Du identifiserer deg med våre verdier, frihet, nysgjerrighet og lidenskap og er selv en lagspiller som trives med å spille andre gode; enten det er kundene våre, andre Gnistere, partnere eller konkurrenter. Hos oss blir du en del av et sterkt lag som er rigget for at du skal utvikle deg, prestere og kunne leve det som er et godt liv for deg.

Du må gjerne også lese intervjuet med meg, se "10 raske med Ellen-Marie", eller kikke innom min LinkedIn-profil.

Stillingen og teamet

Som teknologirådgiver i Gnist jobber du i oppdrag hos våre kunder, som oftest som en tett integrert del av deres organisasjon og noen ganger også sammen med andre Gnistere. Du har selv siste ordet på hvilken kunde du vil jobbe for og hva slags type oppdrag du ønsker deg ettersom frihet er veldig viktig for oss. Du vil jobbe innenfor komplekse problemstillinger med fokus på teknologi og vil være kundens sparringspartner.

Per i dag så jobber våre Gnistere innenfor feltene nedenfor:

 • Smidig coaching
 • Transformasjonsledelse
 • Moderne teknologiledelse

Hva er positivt med å bli en Gnister?

Din utvikling og trivsel betyr alt for oss! Skal vi levere fremragende tjenester til kundene våre, må vi også passe på å ta vare på det unike ved folka våre. Vi har vel så mye fokus på personlig som faglig utvikling.

Av andre positive ting vi ønsker å trekke frem:

 • Vi er et selskap i etableringsfasen og du vil være en viktig bidragsyter i selskapets videre retning, vekst og kultur
 • Du vil få jobbe for et selskap som allerede har en god markedsposisjon og stort kundenettverk
 • Du vil være med å styrke vår posisjon innen teknologiledelse ytterligere
 • Svært solid lønnskompensasjon
 • Stort fokus på deg som enkeltindivid
 • Et mangfoldig miljø og høyt under taket
 • En gjeng som bryr seg – både om hverandre og om samfunnet rundt oss
 • Eierandeler i selskapet

Hvem ser vi etter?

Først og fremst identifiserer du deg med våre verdier; frihet, nysgjerrighet og lidenskap. Du er lidenskapelig opptatt av teknologi og ledelse, og ønsker å utvikle deg innenfor dette. Du har erfaring som systemutvikler, arkitekt, analytiker eller Data Scientist. Som person har du en iboende nysgjerrighet og en drive for å hele tiden utvikle deg selv og omgivelsene rundt deg. Du er en lagspiller og er flink til å spille andre gode. Du brenner for fagfeltet ditt og bryr deg oppriktig om menneskene du møter, og fotavtrykket du setter. Sist, men ikke minst; du snakker og skriver flytende norsk.

Prosessen videre

Du er mest sannsynlig i en jobb du trives i og derfor ønsker vi å gjøre prosessen så enkel og informativ som mulig for deg. Du kan ta kontakt med Erik Falk Hansen i AvantGarde Search for fullt prospekt og / eller en uformell prat. Erik kan nåes på efh@avantgardesearch.no eller 40435493. Alternativt kan du søke via linken i denne annonsen. Per nå trenger vi kun CV og / eller link til LinkedIn profil.

Første møte vil være uforpliktende, uformelt og selvfølgelig konfidensielt. For oss er det viktig at interesserte kandidater får så godt som mulig innblikk i selskapet og våre ambisjoner.

Vi gleder oss masse til å høre fra deg! Velkommen til Gnist – Gjennom nysgjerrighet, frihet og lidenskap skaper vi fremtiden.

Lignende stillinger|