Ducky søker kommersiell leder til å lede selskapets viktige arbeid med klimadata

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelCEO
ArbeidsgiverDucky AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeIT, Forskning, utdanning og vitenskap, Internettbaserte tjenester
StillingsfunksjonLedelse, Forretningsutvikling og strategi, Salg/Teknisk salg
Søknadsfrist19.03.2023

Om rollen

Ducky ser etter en fremoverlent og robust leder som kan være med å løfte selskapet videre. I rollen skal du lede selskapet mot sine mål, iverksette markedstiltak og sørge for kontinuerlig utvikling av Ducky’s posisjon og representasjon som aktør i markedet. Du vil ha hovedansvar for å videreutvikle selskapet gjennom å realisere selskapets strategi.

Hvem ser vi etter?

Rett person har solid kompetanse fra ledelse og må ha god forståelse for teknologi. Du bør ha jobbet med kommersialisering av digitale eller tekniske tjenester, aller helst erfaring innen skalering og vekst av virksomheter. Du har evnen til å se strategisk helhet, kan navigere og sette retning i et komplekst marked. Du jobber verdibasert og har et engasjement for klima og miljø. Du forstår balansen mellom ledelse og operativt arbeid, er en lagspiller og innbyr til tillit. For å lykkes tror vi du har god forståelse for politiske prosesser og påvirkningsarbeid.

Hva kan du forvente?

Hos oss vil du få mulighet til å sette retning for et av de ypperste selskapene innen klimamålbarhet og nudging. Vi er et selskap i vekst som har ambisjoner om å ta en større rolle innen etablering av standarder for fotavtrykksmåling i Norge og EU. Du kan forvente varierte og spennende arbeidsoppgaver i et engasjert fagmiljø, som brenner for å finne mulighetsrom og skape resultater.

Kontaktinformasjon

Fristen for å søke er 19. mars. For eventuelle spørsmål vedrørende stillingen, ta kontakt med en av våre rådgivere i Assessit.

Kontakter

  • Kontaktperson: Martin Sletten
  • Stillingstittel: Senior manager
  • Telefon: +47 902 81 016
  • Kontaktperson: Øistein Magnussen
  • Stillingstittel: Partner
  • Telefon: +47 901 06 060

Sted

Adresse: Trondheim / Oslo