Odfjell Technology investerer i grønn teknologi - er du en av ingeniørene vi søker etter?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelIngeniør, senior ingeniør og principal ingeniør
ArbeidsgiverOdfjell Engineering AS
TypeFast
LokasjonKokstad
BransjeMaritim og offshore, Olje og gass
StillingsfunksjonIngeniør
Søknadsfrist31.03.2023

Ingeniør, senior ingeniør og principal ingeniør

Odfjell Technology

Odfjell Projects & Engineering er en del av Odfjell Technology som er et børsnotert selskap som tilbyr integrerte offshoreoperasjoner, brønnserviceteknologi og ingeniørløsninger. Selskapet har over 2000 ansatte og er til stede i mer enn 20 land over hele verden. Ved å kombinere 50 års bransjeerfaring med morgendagens teknologi, utvikler våre medarbeidere løsninger for energimarkedet i endring.

Odfjell Projects & Engineering opplever en økning i aktiviteten innenfor hele vår portefølje, og vi ser derfor etter motiverte, proaktive og ambisiøse ingeniører, senior ingeniører og principal ingeniører innen alle fagområder – struktur, elektro og instrumenter, mekanisk, boring og rør – til teamene våre i Bergen og Stavanger.

Besøk www.odfjelltechnology.com for mer informasjon om hvordan Odfjell Technology investerer i grønn teknologi og de spennende prosjektene som gjennomføres innen vind, hydrogen, geotermisk boring og energioptimalisering.

Hvem er du:

Vi ser etter en person som har stort engasjement for yrket sitt og ønsker å gjøre en forskjell. Hvis du er lærevillig og samtidig villig til å bruke din erfaring og utdanning i Odfjell Projects & Engineerings interesse, kan du være den vi leter etter.

Som et nytt medlem av Odfjell-familien vil du bli oppfordret til å bruke initiativ, erfaring og ekspertise for å bidra til å levere selskapets visjon. Uansett lokasjon, forventer vi at våre ansatte representerer våre kjerneverdier ved å være kreative, kompetente, resultatorienterte og engasjerte, samtidig som de alltid er sikkerhetsbevisste. Krav til gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner, med norsk og engelsk som et minimum.

Kvalifikasjoner:

  • Teknisk, bachelor- eller mastergrad innen ingeniørfag (eller tilsvarende)
  • Erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning
  • Ekstra fagbrev er en fordel

Vi kan tilby:

Odfjell-familien er grunnlagt på en kultur av respekt, selvstendighet og åpen dialog, og er kjent innen energisektoren for å rekruttere folk av høyeste standard og investere i deres kontinuerlige utvikling. Vi tilbyr muligheten til å få verdifull erfaring, sammen med konkurransedyktige betingelser, fordeler og en tilfredsstillende og motiverende arbeidsplass med fokus på kontinuerlig læring og utvikling. Våre ansatte er stolte av å jobbe for Odfjell-familien.

Besøk karrieresidene våre for å bli kjent med noen av menneskene som arbeider i Odfjell Technology og deres arbeidshverdag

Interessert? Ta kontakt for mer informasjon om hver av stillingene og hvilke muligheter vi kan tilby riktige kandidater:

  • Jan Erik Berge | Engineering Manager Bergen | +47 45513093
  • Kjartan Håkonsund | Engineering Manager Stavanger | 47 48156224

We live our core values - creative, competent, result oriented, committed - while always being safety conscious.

Kontakter

  • Kontaktperson: Jan Erik Berge
  • Telefon: +47 455 13 093