Ledende jernbaneentreprenør med søkelys på lønnsom og bærekraftig vekst søker ny leder

Publisert: Publisert:
StillingstittelAdministrerende direktør
ArbeidsgiverInfranord Norge
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeBygg og anlegg, Drift og vedlikeholdstjenester, Transport og logistikk
StillingsfunksjonLedelse, Forretningsutvikling og strategi
Søknadsfrist19.05.2023

Infranord Norge er en viktig leverandør til jernbanen i Norge. De siste årene har selskapet hatt en svært god utvikling og vi ser nå etter en ny administrerende direktør til å lede selskapet, da nåværende ønsker å gi stafettpinnen videre. Du skal lede og utvikle en organisasjon med ca. 100 dyktige medarbeidere og en omsetning på ca. 700 MNOK.

Vår nye leder er drivende, resultatorientert og samtidig en som ser mennesker og muligheter. En viktig motivasjon er å skape en attraktiv organisasjon som tiltrekker seg de beste folkene. Vi fortutesetter høyere utdanning og solid ledererfaring fra prosjekt- og produksjonsorienterte virksomheter i vekst og endring. Du er kommersiell, har gode forhandlingsevner, og gjerne erfaring fra anbudsprosesser. Videre vil det bli lagt vekt på relasjonelle evner og at du kommuniserer på en måte som skaper tillit både internt i organisasjonen og ut mot eksterne samarbeidspartnere.

Stillingen rapporterer til styreleder og inngår i selskapets konsernledelse. Vi tilbyr en spennende lederstilling med gode vekstmuligheter, solide eiere, stolte og kompetente medarbeidere og fine lokaler sentralt i Oslo.

Ved spørsmål, ta kontakt med Visindi ved Jenny Homme, tlf. 916 56 102 eller Andreas Virik, tlf. 930 04 949. Søknad med CV sendes snarest.

Kontakter

  • Kontaktperson: Jenny Homme
  • Stillingstittel: Partner, Leder Visindi Norge
  • Telefon: +47 916 56 102
  • Kontaktperson: Andreas U. Virik
  • Stillingstittel: Rådgiver analyse og research, Visindi Oslo AS
  • Telefon: +47 930 04 949