Avdelingsdirektør Styring og kjøp

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelAvdelingsdirektør Styring og kjøp
ArbeidsgiverSamferdselsdepartementet
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeAnnet, Offentlig administrasjon, Transport og logistikk, Luftfart
StillingsfunksjonAnnet, Ledelse
Søknadsfrist08.11.2022

Avdelingsdirektør Styring og kjøp

Luftfart, post og kystruten

Seksjon for styring og kjøp inngår som èn av to seksjoner i Avdeling for luftfart, post og kjøp, og har ansvar for kjøp av ulønnsomme fly- og posttjenester samt kjøp av kystrutetjenester. Seksjonen har videre ansvar for etatsstyringen av Luftfartstilsynet og Statens havarikommisjon. Seksjonen arbeider med strategiske problemstillinger og statlig virkemiddelbruk innen luftfart, postvirksomhet og kystruten.

Vi søker en løsningsorientert leder med gode samarbeidsevner, utpreget rolleforståelse og evne til å lede og motivere medarbeidere til å oppnå mål og resultater. Aktuelle kandidater har høyere utdanning, fortrinnsvis juridisk eller økonomisk fagbakgrunn på masternivå og relevant arbeidserfaring. Kjennskap til regelverk for offentlige anskaffelser og EU/EØS-rettslige problemstillinger vil bli vektlagt. God forvaltningskompetanse enten fra departement eller fra underliggende virksomhet er ønskelig.

Rollen krever god innsikt i offentlig styring og forståelse for rollen som sekretariat for politisk ledelse. Erfaring med krevende forhandlinger og budsjettarbeid er en fordel. Det forutsettes god skriftlig og muntlig fremstillingsevne, på norsk og engelsk.

Avdelingsdirektøren inngår i ekspedisjonssjefens ledergruppe og forventes å ta tydelig medansvar for utvikling, styring og drift av avdelingen som helhet.

Stillingen krever sikkerhetsklarering.

Om du synes dette høres spennende ut, ta gjerne uforpliktende kontakt med Randi Flugstad i Amrop på 905 84 138, eller ekspedisjonssjef Fredrik Birkheim Arnesen på 934 17 399.

Etter søknadsfristens utløp vil det utarbeides offentlig søkerliste. Ber du om å bli unntatt fra denne listen, må dette grunngis i søknadsportalen, og du vil få en tilbakemelding på dette. Hvis ditt ønske ikke kan imøtekommes, vil du få mulighet til å trekke søknaden.

Kontakter

  • Kontaktperson: Randi Flugstad
  • Stillingstittel: Partner, Amrop
  • Telefon: +47 905 84 138
  • Kontaktperson: Fredrik Birkheim Arnesen
  • Stillingstittel: Ekspedisjonssjef
  • Telefon: +47 934 17 399

Sted

Adresse: Akersgata 59