Vi søker deg med erfaring innen applikasjonsforvaltning, er det deg?StillingstittelIT konsulent SAP og lønnssystemer
ArbeidsgiverISS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeRenhold / Renovasjon, Eiendom, Drift og vedlikeholdstjenester
StillingsfunksjonIT, Utvikling

Bli kjent med ISS Facility Services

ISS Norge har en Lean og meget kompetent IT-avdeling i Norge. Nå vil vi styrke laget med en IT-konsulent innen applikasjonsforvaltning med hovedfokus på SAP. Rollen vil være sentral i ulike migreringsprosjekter og være en viktig støttespiller mot HR og finans. Stilling vil rapportere til IT Direktør og ha arbeidssted i Kværnerbyen (med fleksibilitet i forhold til hjemmekontor)

Har du lyst til å ha en sentral IT-rolle der du kan bidra til velfungerende og driftssikre integrasjoner mellom SAP og andre systemer?


Vi tilbyr

  • En sentral stilling der din kompetanse er etterspurt og du kan utgjøre en forskjell.
  • Varierte oppgaver og prosjekter i skjæringspunktet mellom system, organisasjon, brukere og forretning.
  • Et godt arbeidsmiljø som preges av samarbeid og høy grad av selvstendig ansvar.
  • Karrieremuligheter i og utenfor Norges grenser.
  • Vi ønsker at du skal lykkes i jobben i din, derfor har vi fokus på god onboarding og kontinuerlig opplæring, dette ivaretas av ISS sin interne opplæringsavdeling.
  • Du vil jobbe i et meget sterkt faglig miljø.


Hva er målet med rollen?

Vårt mål er at rollen skal bidra til at ISS Norge har optimale grensesnitt mellom SAP/ SuccessFactors og andre systemer. Dette inkluderer; oppdateringer, rapportdefineringer, migreringer og generell support.

Alle stabsfunksjoner i ISS har som formål å støtte forretningen best mulig og bidra til at ISS lever tjenester som overgår kunden sine forventninger. Denne rollen vil i hovedsak støtte andre stabsfunksjoner slik at de kan støtte driften best mulig.

ISS Norge skal etter planen implementere SuccessFactors i løpet av 2022, denne stillingen vil være sentral i dette arbeidet i tett samarbeid med HR og Finans, samt ressurser fra ISS Group.


Hvem er vi på jakt etter?

Vi søker deg med relevant erfaring som applikasjonsforvalter og konfigurering innenfor området lønn og HR.  Det er ønskelig med en høyere utdanning innen IT, men dette kan kompenseres med erfaring og interesse. Det er ønskelig med SAP kompetanse/erfaring, men dersom du har solid kompetanse på andre lignende systemer, så har vi interne ressurser som kan sørge for SAP opplæring.

Du må snakke og skrive godt norsk/skandinavisk og engelsk, samt ha evnen til å kommunisere godt med kollegaer på ulike nivåer i organisasjonen. Forståelse innen finansielle systemer og god helhetlig prosessforståelse er en klar fordel.

For å lykkes i rollen tror vi du må være analytisk med god økonomiforståelse, med evnen til å se løsninger der andre ser problemer. Du må være tillitsskapende og omgjengelig for å bidra til et godt samarbeidsmiljø på tvers av divisjoner og støttefunksjoner.

Har du spørsmål til stillingen så håper vi å høre fra deg. For å søke stillingen benytt linken i denne annonsen.

Om arbeidsgiveren

ISS Facility Services AS er en del av et verdensomspennende, børsnotert Facility Management-selskap med 500.000 medarbeidere og hovedkontor i København, Danmark.
I Norge er ISS markedsleder og driver utviklingen i bransjen av både teknologi- og tjenester. Selskapet har en ambisjon om kontinuerlig organisk vekst og investeringer i vår viktigste ressurs, våre medarbeidere. ISS Norge leverer i dag tjenester innen eiendom, renhold, catering og kontorstøtte, både som integrerte løsninger og som enkeltstående tjenester. ISS Norge omsetter for mer enn 5 mrd. NOK og er en av Norges største arbeidsgivere med over 10.000 medarbeidere. Selskapet har 60 regionskontorer med hovedkontor i Oslo.
Our purpose; Connecting people and places to make the world work better.

Sektor Privat

Sted Smeltedigelen 1, 0195 Oslo

Bransje Drift og vedlikeholdstjenester, Eiendom, Renovasjon og renhold

Stillingsfunksjon IT utvikling / Systemarkitekt,IT drift og vedlikehold / Drift/Operations,IT utvikling / App utvikler

Nøkkelord

applikasjonsforvaltning, SAP, IT, Migrering, support

Del jobb på