SENIOR MARKETING MANAGER


Publisert
Søknadsfrist 03.12.2020

StillingstittelSalg / Markedsføring
TypeFast
ArbeidsgiverScandza
LokasjonOslo
BransjeIndustri / Produksjon

Bli kjent med The Assessment Company AS

Har du lyst til å jobbe i en av bransjens mest offensive marketing-organisasjoner? Vi er stolte over å representere noen av bransjens mest attraktive merkevarer og som ny Marketing Manager vil du være en sentral bidragsyter til at vi realiserer markedspotensial og skaper høy kundeverdi.
Senior Marketing Manager vil ha ansvaret for det strategiske og operative merkevarearbeidet for sine produkter og inngår i Meals-teamet. Meals, er en stor kategori hos oss som vi ser stort potensial i fremover, både innen dagligvare, convenience og horeca. I dag består porteføljen av Finsbråten (pølser, pålegg, kjøtt og posteier), Leiv Vidar (pølser i convenience), Go Vegan, RÅ, Peppes Pizza Hjemmesnekra og Peppes Frossenpizza. På sikt vil den også dekke andre måltidsløsninger som forbruker etterspør.
Du vil ha stort handlingsrom til å utvikle egne produkter, og gjennom god analytisk kompetanse, initiativ og salgsegenskaper være en bidragsyter til å utvikle Meals kategorien. Videre vil du jobbe med å definere og følge opp mål og markedsplaner for egen portefølje, og iverksette og følge opp markedsaktiviteter (kampanjer, aktiviteter, nylanseringer, etc.) i samarbeid med relevante samarbeidspartnere.
Vår nye Senior Marketing Manager må ønske å vokse i og med selskapet og vil ha følgende arbeidsoppgaver:

  • Skape verdi og lønnsomhet ved å bygge og utvikle merkevarene gjennom forbrukerinnsikt, produktutvikling, pakningsdesign, reklame, pr, kampanjer mm
  • Utvikle nye og eksisterende konsepter sammen med produksjonsanleggene våre, leverandører, byråer og samarbeidspartnere som er forankret i forbrukerbehov
  • Ansvar for strategi-, markeds- og kategoriplaner
  • Presentere planer for, og motivere salgsapparat og KAM-apparat
  • Delta i kundemøter og lage kundepresentasjoner
  • Forberede og gjennomføre presentasjoner for ledergruppen


Vi søker deg som er fremoverlent og har god gjennomføringskraft med evne til å implementere prioriterte oppgaver, alene og i samhandling med andre. Du er nysgjerrig og sulten på å videreutvikle produktporteføljen gjennom en kombinasjon av kremmerskap og sterk grad av forbrukerorientering. Videre har du en helhetlig markeds- og forretningsforståelse. En interesse for mat er en viktig forutsetning for å lykkes i rollen.
Riktig kandidat har god erfaring fra merkevarebygging og trives med å eie ansvaret i fra a til å . Du har høyere utdanning innen ledelse, salg/markedsføring, økonomi eller lignede. Et godt analytisk hode og et strategisk tankesett kombinert med sterk kommersiell teft er viktig.
Hos oss gis du muligheten til å vokse deg inn i rollen. Vi oppfordrer deg som har lyst til å ta større ansvar og utvikle deg selv til å søke.
Scandza tilbyr konkurransedyktige betingelser og en rolle med store påvirkningsmuligheter. Vi er et ambisiøst selskap i sterk utvikling og har et stort potensial. Du vil få varierte arbeidsoppgaver med spennende utfordringer og et godt arbeidsmiljø som preges av stort engasjement, dyktige kollegaer og godt humør.

Er dette deg? Du kan vise interesse for stillingen ved å sende oss din CV og søknad innen søknadsfristen 3. desember. Vil du vite mer? Våre rådgivere i The Assessment Company Norge, Stian Dyre Hansen (91 69 66 61) eller Ida Søby (97 73 29 58) vil gjerne fortelle mer om oss som selskap og kandidatprofilen vi ser etter.
 

Om arbeidsgiveren

Scandza AS er en av Norges mest spennende næringsmiddelaktører, og har i de senere årene opparbeidet seg en unik posisjon i den norske og nordiske næringsmiddelbransjen. Scandza driver hovedsakelig med videreforedling av lokale råvarer. Konsernet er offensivt og har i flere år hatt en solid vekst i markedet. Gjennom en rekke oppkjøp har selskapet vokst til over 5 milliarder NOK. i omsetning og over 1.000 medarbeidere. Scandza AS har fokus på å bygge sterke merkevarer, bl.a. Peppes Pizza, Finsbråten, Synnøve, Sørlandschips, GoVegan, RÅ, SØR, Vitamin Well, BeritTM, Bisca, m.fl. Selskapet eid av gründerne Jan Bodd og Stig Sunde, og partner Karl Kristian Sunde sammen med over 100 ansatte. Kulturen i selskapene er preget av passion for man driver med, rask vei til beslutninger og en sterk vinnermentalitet.

Sektor Privat

Sted Henrik Ibsens gate 60C, 0255 Oslo

Bransje Matvareproduksjon og -industri,Butikk og varehandel

Stillingsfunksjon Markedsfører,Forretningsutvikling og strategi

Nøkkelord

Markedsanalyse, Markedsføring, Forbrukeradferd, Markedssjef, Marketing Manager

Del jobb på