Daglig Leder


Publisert
Søknadsfrist 14.03.2021

StillingstittelAdministrasjon / Ledelse
TypeFast
ArbeidsgiverEiendomsmegler1 Lillehammer
LokasjonInnlandet
BransjeBank / Finans / Forsikring

Bli kjent med The Assessment Company AS

Daglig leder
Har du en begeistrende lederstil? Ønsker å jobbe for en sentral aktør i vårt lokalsamfunn? I så fall kan du være den vi ser etter til å ta rollen som daglig leder for Eiendomsmegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal.

Vi er ute etter de beste for å skape det beste! Vår daglig leder skal være ambisiøs med en glødende og begeistrende lederstil som får og skaper energi gjennom samhandling med både ansatte og andre deler av selskapet. Daglig leder har ansvaret for å motivere og engasjere våre ressurser fordelt på de lokale kontorene, og trives godt med å være synlig og tilgjengelig for våre ansatte.
Som daglig leder kommer du gjerne med en vinnermentalitet og du lar deg begeistre når dine medarbeidere skaper resultater for selskapet og lokalsamfunnet. Vi er en del av Sparebank 1, som er eid av lokalsamfunnet og legger sin stolthet i at verdiene innebærer å gi tilbake til kundene gjennom bl.a talentstipender og sponsorater.

Arbeidshverdagen i korte trekk?
Mens våre eiendomsmeglere er genuint opptatt av kjøp og salg av eiendom, er du aller mest opptatt av lagbygging, og å aktivere og begeistre dine medarbeidere. Ditt hovedfokus vil være daglig ledelse av våre kontorer gjennom en tydelig tilstedeværelse og inkluderende lederstil. Du vil være ansvarlig for å følge opp virksomheten på både fag, personal og budsjetter samtidig som du skal bidra med salgsfremmende tiltak for selskapet. Du vil ha ansvar for ressursstyring og for å sikre at våre medarbeidere utvikler seg i takt med behov i markedet. Ledelse for oss handler om å se den enkelte og bruke deres styrker til å begeistre både kunder og ansatte, samtidig som du viser en tydelig drive og engasjement for selskapet, lokalmiljøet og bransjen. 

Vi tror at den som lykkes hos oss har ledelse som passion, og møter vår bransje med iver og nysgjerrighet. Du må være en lagbygger med god gjennomføringsevne og struktur. Du må evne å prioritere og styre ressurser til det beste for selskapet

Vi ønsker at du som søker har:
God erfaring med ledelse i tilsvarende områder og virksomheten, og kan vise til gode resultater fra tidligere arbeidsforhold. Erfaring fra meglerbransjen er ønskelig, men ikke et krav for å lykkes i denne rollen.

Vi er stolte over å kunne tilby deg en rolle i et selskap som er godt forankret i sitt lokalsamfunn, med fokus på trivsel, uformell kommunikasjon, kvalitet og vekst. Vi er en ledende aktør i vår bransje. Du vil bli en del av et faglig sterkt, erfarent og ambisiøst team, hvor personlig- og faglig utvikling står sentralt. Vi kan tilby deg gode muligheter for faglig utvikling og samhandling med bank og forsikring, spennende utfordringer i et godt arbeidsmiljø og gunstige betingelser.
Vi har valgt The Assessment Company AS som partner i utvelgelsesprosessen. Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Stian Andrå på tlf 991 54 810.
Søknadsfrist 14. mars
 

Om arbeidsgiveren

Finanshuset SpareBank 1 Gudbrandsdal er ledende innen bank, forsikring og eiendomsmegling i Gudbrandsdalen. Vårorganisasjon lever og ånder for Gudbrandsdalen og er lokalisert på Lillehammer, Ringebu, Vinstra og Otta, med alleprodukter og tjenester.I konsernet er det nærmere 100 dyktige medarbeidere fordelt på SpareBank 1 Gudbrandsdal og Eiendomsmegler 1Lillehammer og Gudbrandsdal, og vi forvalter en historie som er mer enn 160 år gammel. Det gjør vi med stolthet ogglede, enten vi jobber med bank, forsikring eller eiendomsmegling. Sammen er vi opptatt av å skape verdier for kunderog lokalsamfunn i Gudbrandsdal og Lillehammer. Og vi gjør det ved å være nær, dyktig og framtidsrettet.

SektorPrivat

StedStorgata 54, 2601 Lillehammer

Bransje Bank, finans og forsikring,Eiendom

Stillingsfunksjon Ledelse,Megler,Salgsledelse

Nøkkelord

Lederferdigheter, Utvikling av ansatte, Eiendomsfag, Eiendomsbransjen, Lederansvar

Del jobb på