Er du en erfaren leder med kommersiell teft? Vi søker ny Regionssjef Stor-Oslo.


Publisert

StillingstittelAdministrasjon / Ledelse
TypeFast
ArbeidsgiverBrødrene Dahl
LokasjonOslo
BransjeHåndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk

Regionssjef Stor-Oslo

Vi søker en kommersiell leder med gode relasjonsegenskaper som trigges av å skape muligheter og resultater gjennom andre. Ønsker du å påvirke Brødrene Dahls fremtidige konsepter og prosjekter i en av våre fremste regioner?

Brødrene Dahl er en betydelig aktør i bransjen og har ambisiøse mål for fremtiden. Vi søker nå en drivende, engasjert og erfaren leder til vår Stor-Oslo region (tidl. Oslo og Akershus).

Som regionssjef vil du inneha en nøkkelrolle i Brødrene Dahl, være en viktig bidragsyter og lede regionens ledergruppe. Regionssjef vil være ansvarlig for alle våre forretningsområder som innbefatter alt fra salg og service innenfor VVS, VMT og Industri til våre service- og butikksentre, i tett samarbeid med blant annet logistikk-, økonomi-, innkjøp-, marked-og kundekonseptavdelingene. Du vil ha totalansvar for både topp- og bunnlinje for regionen som står for en betydelig del av omsetning i Brødrene Dahl. Du vil være ansvarlig for å utarbeide og gjennomføre strategi-, salgs- og budsjettplaner, samt lede og forvalte avdelingene i regionen. Dette er en kommersiell rolle, hvor regionssjef vil være tett på markedet og bidra til økt omsetning, lønnsomhet og konkurransekraft. Dette er en meget betydningsfull rolle i Brødrene Dahl og man vil få mulighet til å sette sitt fotavtrykk på videre utvikling. Stillingen rapporterer til Salgs- og Regionsdirektør.

Vi ser etter en erfaren leder som trives i rollen som en brobygger både mellom mennesker og løsninger. Vi tror du kan inspirere, utfordre og være nytenkende både internt og i møte med våre kunder, i tillegg til at du har en sterk gjennomføringsevne. Du kommuniserer godt på alle nivåer, har god forståelse for næringskjeder og er overbevisende i salgs- og forretningsdiskusjoner. Vi ser etter deg med erfaring i roller som daglig leder, kommersielldirektør, salgsdirektør, prosjektdirektør, regionssjef/direktør eller med tilsvarende erfaring. Har du i tillegg erfaring fra industri- og byggebransjen, kan dette være en fordel, men ikke et krav.

Viktige arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

  • Styrke BDs posisjon i regionen og skape vekst og videreutvikling
  • Lede, motivere og være en pådriver for de ansatte i regionen
  • Totalansvar for P&L i regionen
  • Ansvarlig for strategiplaner og gjennomføring
  • Lede egen ledergruppe
  • Sørge for god internkommunikasjon i regionen
  • Igangsette og gjennomføre eventuelle prosjekter i regionen
  • Skape gode relasjoner til samarbeidspartnere, både internt og eksternt
     

Du har minimum 8-10 års ledererfaring, høyere utdanning innenfor økonomi, teknisk industri eller tilsvarende, men lang erfaring kan kompensere for manglende utdanning. Du leder både deg selv og andre godt og tar eierskap til budsjetter, mål og planer. Som person er du løsningsorientert og engasjert, og trigges av å finne nye forretningsmuligheter. Brødrene Dahl er en ledende aktør i bransjen, og ønsker kollegaer som ivaretar Brødrene Dahls verdier, samtidig verdsetter nytenking og kreativitet. Du vil bli en del av et erfarent team med tverrfaglig kompetanse med fokus på uformell kommunikasjon, kvalitet og vekst.

Brødrene Dahl tilbyr konkurransedyktige betingelser som omfatter meget gode pensjons- og forsikringsordninger, bedriftshytte, bedriftsidrettslag, m.m..

Høres dette interessant ut, ta kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Sylvia Maria Sørensen, tlf. 918 33 926, eller Anna Reiersen, tlf. 960 49 016. Vis interesse for stillingen ved å klikke på “send søknad” eller registrer din CV under "søk stilling" på www.head4more.com. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor Brødrene Dahl om ønskelig.

Om arbeidsgiveren

Brødrene Dahl er Norges ledende aktør på salg og distribusjon av varer innen områdene VVS, Ventilasjon, Miljøteknikk, Samferdsel, Industri og Havbruk. Selskapet har 1200 ansatte, 60 utsalgssteder med et landsdekkende logistikksystem og 8 milliarder NOK i omsetning. Våre kjerneverdier er pålitelighet, tilgjengelighet og kompetanse.
Brødrene Dahl AS har bygget opp en landsdekkende organisasjon med nærhet til kundene som viktigste prinsipp. Der har mer enn 1100 medarbeidere fordelt over hele landet sitt daglige virke. Fra små, lokale servicesentre med 2 ansatte til det store sentrallageret med en mannskapsstyrke på over 200 som jobber døgnet rundt.
Brødrene Dahl er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale byggevarekonsernet Saint-Gobain.

Nettverk Facebook

Sektor Privat

Sted Brynsengveien 5, 0667 Oslo

Bransje Bygg og anlegg, VVS, Industri og produksjon

Stillingsfunksjon Ledelse,Salg / Teknisk salg, Forretningsutvikling og strategi

Del jobb på