Vil du være med å bygge et innovativt strategimiljø i Norden?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelManagement Consultant
ArbeidsgiverTHE ASSESSMENT COMPANY AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeKonsulent og rådgivning, HR, organisasjonsutvikling og rekruttering, Markedsanalyse
StillingsfunksjonForretningsutvikling og strategi, Konsulent, Rådgivning

The Assessment Company (AC) er et konsulentselskap som er ledende innen strategisk og operativ rådgivning. Vårt mål er å hjelpe klienter med å utvikle deres organisasjon til å oppnå sine ambisjoner og dermed skape verdi og varig endring. AC byr på innovative og effektive konsepter innenfor strategi- og organisasjonsutvikling, trening og kompetanseutvikling og rekruttering og utvelgelse. Vi har fysisk tilstedeværelse i Norge og Sverige, og leverer tjenester til kunder i Europa. AC er i kraftig vekst, og vi er i dag over 50 konsulenter med forskjellige fagbakgrunner. Nå søker AC etter management consultants innen strategi- og organisasjonsutvikling til alle våre kontorer i Norden.

AC lever av kunnskapen vi leverer til våre klienter. Dette stiller høye krav til våre ansatte. AC er kontinuerlig på jakt etter dyktige mennesker som kan vise til gode resultater. Som konsulent innen vårt tjenesteområde Strategi- og organisasjonsutvikling, vil du få muligheter til å arbeide med toppledelsen i de største selskapene om de viktigste utfordringene de står overfor. Du vil utfordres av intellektuelt krevende problemstillinger, jobbe i team og være med å påvirke fremtiden til ledende norske og internasjonale bedrifter.

Vi kombinerer tradisjonell og anerkjent kompetanse innen management consulting, sammen med tjenestedesign og innovasjon. Innsikt og analyse er bærebjelken i vår tilnærming til involverende strategi- og organisasjonsutviklingsprosesser. Verdien vi legger igjen er tydelig retning og effekt, fremfor antall Powerpoint-slides.

Vi søker deg som ønsker å identifisere, utvikle og gjennomføre prosjekter innen strategi- og organisasjonsutvikling, for nye og eksisterende kunder. Du bør ha følgende kvalifikasjoner

  • Høyere utdanning innen ingeniørfag, teknologi, økonomi, innovasjon, forretningsutvikling, tjenestedesign, organisasjon og ledelse eller lignende
  • 3-5 års erfaring med å lede og levere prosjekter innen strategi- og organisasjonsutvikling fra management consulting hus eller tjenestedesignmiljøer
  • Sterke analytiske evner og problemløsingsevner
  • Gode presentasjons- og kommunikasjonsferdigheter
  • Erfaring med salg

Er du en lagspiller?

I et sunt miljø, der innovasjon og kvalitet står i fokus finnes det ingen spisse albuer. I AC jobber vi som et team. Vi står sammen, vi hjelper hverandre og vi er sammen både på gode dager og mer krevende dager. Kulturen i AC fremmer mangfold og samarbeid, og vi bruker trening aktivt i egen utvikling. Hos oss må du evne å by på deg selv, dele av din kompetanse og bidra til å videreutvikle en kultur hvor vi unner hverandre å lykkes. Til gjengjeld vil vi gi deg en arbeidsplass som utfordrer, bygger og motiverer. Vi skal være med og utvikle vår bransje, gjennom å levere innovative og smarte løsninger for ambisiøse kunder.

AC bærer preg av et særdeles godt arbeidsmiljø hvor raushet, omtanke, humor og nærhet står høyt. Vi er et verdistyrt selskap som jobber med hjertet utenfor skjorta, vi viser stor respekt ovenfor hverandre og våre kunder og er stolte av arbeidsplassen vår. Vi har en flat organisasjonsstruktur og et uformelt miljø, beslutninger tas raskt og kulturen bærer preg av å være fremoverlent og offensiv.

Hvis dette fanget interessen din ber vi deg ta en telefon til oss snarest mulig.

Ståle R. Bråtebekken

Leder Strategi- og organisasjonsutvikling

The Assessment Company AS

Tlf. 41 51 81 50

E-post: stale@theac.no

Kontakter

  • Kontaktperson: Ståle Bråtebekken
  • Stillingstittel: Head of Strategy & Change
  • Telefon: +47 415 18 150

Sted

Adresse: Nydalsveien 28

Lignende stillinger|