Vil du bli et fyrtårn med en tydelig og ledende stemme innen bærekraftmiljøet?

Publisert: Publisert:
StillingstittelSenior Sustainability Advisor
ArbeidsgiverFORMUESFORVALTNING AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeKonsulent og rådgivning, Bank, finans og forsikring, Miljøtjenester
StillingsfunksjonForretningsutvikling og strategi, Rådgivning
Søknadsfrist01.12.2021

Formuesforvaltning har valgt å ta en tydelig posisjon når det kommer til bærekraft. Dette gjelder både i egen virksomhet og hvordan man gir råd om og forvalter kundens verdier.

Formuesforvaltning har satt tydelige mål knyttet opp mot FNs bærekraftsmål, Parisavtalen og Nordiske Rådets visjon.

Vil du ta ansvaret for å bygge Formuesforvaltnings posisjon i markedet og sørge for at selskapet fremstår som en solid rådgivningsaktør på bærekraft fra et eierståsted? Senior Sustiainability Advisor vil være en del av vårt Nordic Sustainable Ownership Center. Du vil kommunisere mot eksisterende og nye kunder gjennom artikler, foredrag/webinar på egne og andres platformer. Rollen vil også drive med individuell rådgivning av kunder som ønsker bistand på bærekraftområdet, men også bidra til at Formuesforvaltning hele tiden utvikler seg innenfor bærekraftområdet, i tråd med og utover regulatoriske krav. Du vil arbeide mot kunder både i Norge og Sverige, og vil jobbe tett sammen med øvrige eksperter innenfor inveseringer, eierskap, generasjonsskifte, skatt, juss, regnskap og pensjon.

Du har gjerne et stort nettverk og har en klar ambisjon og retning innen bærekraftområdet. Dette formidler du både internt og eksternt på en forståelig måte, med mål om langsiktige, gode løsninger. Vi tror det er viktig at du har en kommersiell holdning, og er aktiv ute blant kunder og samarbeidspartnere, bygger nettverk, holder foredrag og påvirker på en rekke platformer.

Vi tror at den som lykkes best i rollen har høyere utdannelse innen relevant område, men spesielt relevant erfaring kan kompensere. Du har 5-10 års erfaring innen bærekraftsområdet fra konsulentbransjen, PE-selskap, større kommersiell virksomhet eller et akademisk miljø og kommuniserer svært godt på et av de nordiske språkene og engelsk, både muntlig og skriftlig. Vår nye Senior Sustainability Advisor er en god relasjonsskaper, som kan implementere planer basert på sterk fagkompetanse. Du trives i en rådgivende rolle både internt og eksternt og behersker å navigere i ulike fora, med ulike mål og behov, uten å bruke pekefingeren.

Kulturen i Formuesforvaltning kjennetegnes ved et fremoverlent, hyggelig og inkluderende operativt miljø med høy faglig kompetanse. Formuesforvaltnings oppdrag handler om mer enn avkastning på kapitalen. Selskapet vil bidra til et rikere liv for sine kunder. Dette betyr å bevare og utvikle det som er skapt, men også å sikre trygghet for det livet kundene ønsker å leve. I tillegg skal Formuesforvaltning hjelpe kundene å fortsatt skape slik at kapitalen blir en kilde til å realisere nye mål - i stedet for et mål i seg selv. Selskapet setter alltid kunden først, og de ansatte lykkes fordi de skaper resultater sammen. Ditt arbeidssted blir i nyoppussede lokaler på Solli Plass i Oslo. Ettersom ditt ansvarsområde vil dekke både det norske og svenske markedet kan det bli nødvendig med noe reisevirksomhet.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med våre rådgivere i The Assessment Company, Katrine Feyling tlf 977 58 731, Sissel Brodtkorb 412 20 913 eller Ingvild Bergersen 928 95 757. Send oss din søknad og CV innen 01.12.2021

Kontakter

  • Kontaktperson: Katrine Feyling
  • Stillingstittel: Management Consultant
  • Telefon: +47 977 58 731
  • Kontaktperson: Sissel Brodtkorb
  • Stillingstittel: Management Consultant
  • Telefon: +47 412 20 913

Sted

Adresse: Henrik Ibsens gate 53

Lignende stillinger|