Økonomisjef for Morgenlevering

Publisert: Publisert:
StillingstittelØkonomisjef
ArbeidsgiverMorgenlevering
TypeVikariat
LokasjonOslo
BransjeInternettbaserte tjenester
StillingsfunksjonLedelse, Økonomi og regnskap/Økonomistyring og budsjettering
Søknadsfrist05.12.2021

Morgenlevering.no leverer gode morgenstunder sammen med Helt Hjem på Østlandet, i Stavanger, Bergen og Trondheim. Vi distribuerer frokost, bakevarer og andre varer gjennom å samarbeide med dyktige bakere, vareleverandører og veletablerte distribusjonskanaler eid av Schibsted, Amedia og Polaris.

Vi er et selskap med 24 faste ansatte i tillegg til vårt fantastiske kundesenter, mange flotte mennesker i distribusjonen, i IT- selskapet og ikke minst våre fantastiske bakere som vi samarbeider med over hele landet, både dag og natt slik at vi kan levere en god morgen. Vi sitter sammen med Helthjem i Schibsted sine lokaler i Akersgata.

Morgenlevering.no eies av Schibsted (60 %) og Amedia (40 %). Tjenesten bygger på kraften i medieselskapenes felles distribusjonsselskap Helthjem, med bud som hver dag når over 90 % av landets 1,6 millioner husstander. Morgenlevering er en del av distribusjonsvirksomheten til Schibsted som igjen er en del av divisjonen Nordic Marketplaces. Distribusjonsvirksomheten vokste kraftig gjennom hele 2020 og omsetter i dag for 1,6 milliarder kroner.

Vi søker økonomisjef til 1 års vikariat.

Vi søker en økonomisjef som er tallsterk, drivende og handlekraftig som vil ha ansvar for økonomifunksjonen i selskapet. Dette inkluderer ansvar og oppgaver innenfor regnskap, rapportering, fakturering, budsjettering, finans og revisjon. Stillingen jobber tett på driften og vi ser derfor etter deg som har god forretningsforståelse, er kommersiell og analytisk.

Videre får du ansvar for å videreutvikle, modernisere og effektivisere systemer og rutiner for virksomhets- og økonomistyring, inkludert rapportering til ledelse og styret. Økonomisjefen vil jobbe tett på øvrige ledere i selskapet og skal ivareta gode beslutningsgrunnlag for ledelse og styret.

Andre arbeidsoppgaver

 • Være rådgiver og sparringspartner i økonomiske spørsmål for de ulike avdelingene
 • Utvikle og gjennomføre økonomiske analyser for å sikre forsvarlig økonomisk styring
 • Utarbeide og kontrollere bilag ifm månedsavslutning
 • Avstemme inntekter og kostnader
 • Utarbeide og kontrollere lønnsfiler for ulike avdelinger
 • Ansvarlig for regnskapet
 • Bistå sentral regnskapsavdeling i årsoppgjør, og mot ekstern revisor
 • Rapportering både internt og eksternt
 • Prognoser og budsjettering
 • Bidra ved styremøter, i form av styrepapirer og referat
 • Godkjenning av fakturaer
 • Tett oppfølging mot drift
 • Ac hoc oppgaver

Stillingen rapporterer til Daglig leder i Morgenlevering, Håkon Hansteen Liland.

For å lykkes i stillingen bør du ha høyere økonomisk utdanning, og god oversikt over regnskapsmessige problemstillinger. Vi tror du har bakgrunn som controller, økonomiansvarlig, økonomisjef, eller at du har jobbet innenfor revisjon eller i et konsulenthus, og ønsker å ta et nytt steg. Du jobber godt selvstendig og har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

Vi kan tilby en spennende og utfordrende rolle der rett person kan utgjøre en forskjell og sette spor etter seg. Du blir en sentral støttespiller for ledelsen, og får prøvd deg på alt fra etablering av rutiner og gjennomføring på operativt nivå, til rapportering i styrerommet og deltagelse i strategisk viktige beslutninger. Hos oss vil du få muligheten til å bli del av en “gründerbedrift” med store ambisjoner og godt arbeidsmiljø. Vi har solide og store eiere så det kan også åpne seg andre karrieremuligheter.

Oppstart ønsker vi så snart så mulig, gjerne januar 2022 - 12mnd vikariat.

Arbeidsplassen er i Akersgata 55 med andre selskaper tilhørende Schibsted-familien, med mulighet for hjemmekontor da vi praktiserer en hybridløsning med hjemmekontor/kontor.

Vi gleder oss til å høre fra deg.

Lignende stillinger|