Ønsker du å jobbe datadrevet med IT i et bærekraftsperspektiv?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelIT-arkitekt
ArbeidsgiverEnova SF
TypeFast
LokasjonTrondheim
BransjeIT, Transport og logistikk, IT - programvare
StillingsfunksjonDesign, IT utvikling/Systemarkitekt, IT utvikling/IT-sikkerhet
Søknadsfrist16.01.2022

Enova tilbyr spennende utfordringer og muligheter i en kunnskapsintensiv virksomhet, fylt med stort engsjement og utviklingsvilje. Arbeidsmiljøet i Enova kjennetegnes av dyktige og engasjerte medarbeidere som ønsker å lykkes sammen. Nå er Enova på en reise mot å bli en mer datadrevet organisasjon, og har de siste årene etablert en forretningsplattform basert på Microsoft-teknologi som legger til rette for en slik utvikling av organisasjonen. På bakgrunn av dette søker vi en IT-arkitekt som skal ha ekstra fokus på infrastruktur og sikkerhet på denne plattformen. Vil du bidra til en livskraftig forandring sammen med oss?

Som IT-arkitekt innen infrastruktur og sikkerhet, vil du få muligheten til å engasjere deg i alt fra arkitekturutvalg til operativ drift hos Enova. Et overordnet mål for rollen er å til en hver tid sikre riktig tilgang og informasjon for interne og eksterne brukere. Som en del av IT-avdelingen i Enova vil du bli involvert i de fleste initiativ i selskapet, både i planlegging, realisering og forvaltning/drift. I tiden fremover forventer vi stor aktivitet på nye forretningsbehov, samt videre utvikling av vår digitale forretningsplattform. Dette gjør at vi på IT er nødt til å ha god forretningsforståelse kombinert med teknisk fagkunnskap for å lykkes. Enova er på en reise mot å bli en mer datadrevet organisasjon, og vi har de siste årene etablert en forretningsplattform basert på mye Microsoft-teknologi som legger til rette for en slik utvikling av organisasjonen.

Sentrale arbeidsområder er:

 • Forvaltning av Enovas digitale forretningsplattform
 • Oppgaver knyttet til arkitektur, design, oppsett og oppfølging knyttet til infrastruktur og sikkerhet
 • Dialog med eksterne leverandører(Intility, Bekk og Webstep)
 • Være en premissgiver for løsninger fra leverandører og sikre stabil drift
 • Være en pådriver for teknologisk innovasjon, utvikling og effektivisering
 • Samarbeide internt og eksternt med utviklere, arkitekter og konsulenter, for å sikre riktig implementasjon og ivaretagelse av selskapets data
 • Etablere og ivareta arkitekturprosess som kartlegger og dokumenterer behov, nåsituasjon og fremtidssituasjonen

Stillingen rapporter til IT-leder Atle Ruud.

Hvem ser vi etter?

Kandidaten vi ser etter har stor interesse for teknologisk innovasjon, kombinert med evnen til å innhente og forstå ny informasjon. Videre vil en god forretningsforståelse være viktig for å lykkes med design, implementering og vedlikehold av Enovas IT-arkitekturer.

Vår nye IT-arkitekt har evnen til å jobbe målrettet mot å oppnå gode resultater i samarbeid med relevante grensesnitt i organisasjonen og hos leverandører. Du har en analytisk arbeidsstil, samtidig som du er kreativ og proaktiv i forbindelse med nye løsninger.

Vi tror også du har:

 • Utdanning innen informatikk eller lignende, gjerne med andre fagkombinasjoner som supplement
 • Gjerne >2 års erfaring innen infrastruktur og sikkerhet
 • Kjennskap til Microsoft Azure

Ønsker du ytterligere informasjon kan du ta kontakt med Atle Ruud, IT-leder i Enova, på tlf. 906 26547, e-post: atle.ruud@enova.no ,eller vår rådgiver i The Assessment Company, Helene Møller Rørvik, tlf. 415 29 191, epost: helene@theac.no. Henvendelser til The Assessment Company kan gjøres i full fortrolighet.

Personlig egnethet vil bli vektlagt i utvelgelsen.

Søknadsfrist er 16.januar 2022, men vi ønsker gjerne at du viser din interesse snarest.

Arbeidssted er våre kontorer i Powerhouse Brattørkaia, i Trondheim.

For å fremme mangfold og variasjon blant våre ansatte, ønsker vi å komme i kontakt med kvalifiserte søkere uavhengig av etnisk bakgrunn, kjønn eller alder.

I samsvar med offentlighetsloven §25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan offentliggjøres selv om det er bedt om konfidensiell behandling. Søkerne vil i tilfelle bli forhåndsvarslet om dette.

Vi benytter Semac bakgrunnssjekk på finalekandidater i våre rekrutteringsprosesser.

Kontakter

 • Kontaktperson: Helene Møller Rørvik
 • Stillingstittel: Management Consultant
 • Telefon: +47 415 29 191
 • Kontaktperson: Atle Ruud
 • Stillingstittel: IT-Leder
 • Telefon: +47 906 26 547

Sted

Adresse: Brattørkaia 17a

Lignende stillinger|