Vil du være med å utvikle Fjord Line for fremtiden?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelHead of Revenue Management
ArbeidsgiverFjord Line
TypeFast
LokasjonBergen
BransjeTransport og logistikk, Reise og turisme
StillingsfunksjonForretningsutvikling og strategi, Analyse
Søknadsfrist29.01.2023

Selskapet søker nå en ny Head of Revenue Management som skal lede avdelingen i arbeidet med å sikre rett produkt til rett pris – til rett tid.

Som Head of Revenue Management vil du ha det overordnede ansvar for prissetting, og ha en avgjørende rolle for å sikre lønnsomhet i årene som kommer. Du vil være leder for Revenue Management-avdelingen, bestående av 6 dedikerte medarbeidere fordelt på Revenue Analysis og Revenue & Loading Coordination.

Avdelingen jobber kontinuerlig med optimalisering av pris, ressursutnyttelse, og kundesammensetning, ved bruk av stadig mer avansert teknologi. Som Head of Revenue Management vil du være en pådriver for å skape og implementere gode metoder for å sikre best mulig beslutningsgrunnlag inn mot dette arbeidet. Du vil samarbeide tett med medarbeidere innen salg, markedsføring og onboard services, og kontinuerlig overvåke trender og atferd blant kundene.

Vi ser etter deg som har omfattende kompetanse innen økonomi, med fokus på revenue management. Du har erfaring med å arbeide systematisk med prisstrategi for å nå målene i en organisasjon, og å samarbeide tett med ulike yrkesgrupper. Du er relasjonsorientert, samarbeider godt, og setter gjensidig tillit i førersetet av ledergjerningen. God kjennskap til digitale verktøy slik som PowerBI, Excel samt ulike markedsovervåkningstjenester er viktig inn i denne rollen.

I Fjord Line får du mulighet til å inngå i, og lede et team svært dyktige og engasjerte kolleger som brenner for å skape den beste opplevelsen for sine kunder. Fjord Line gir reisende en mulighet til å oppleve det ypperste av norsk natur, og er en hjørnestein i norsk og skandinavisk reiseliv. God lønnsomhet er avgjørende for å videreutvikle selskapet – og som leder for Revenue Management vil du spille en helt avgjørende rolle inn mot dette.

Eventuelle spørsmål rettes til Visindi ved May Irene Ugletveit, 928 06 239, eller Tonje Støver Knutsen, 477 10 611. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor oppdragsgiver i prosessens innledende fase dersom ønskelig.

Kontakter

  • Kontaktperson: May Irene Ugletveit
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 928 06 239