Vil du være med å skape spektakulære opplevelser?

Publisert: Publisert:
StillingstittelDigital Innholdsansvarlig
Arbeidsgiver62 Nord AS
TypeFast
LokasjonÅlesund
BransjePR, informasjon og kommunikasjon, Internettbaserte tjenester
StillingsfunksjonPR og informasjon, Design/Web, Tekstforfatter
Søknadsfrist20.01.2022

Med bakgrunn i selskapets vekst og høye ambisjoner, har vi behov for å styrke teamet vårt og søker en dyktig Digital Innholdsansvalig som brenner for kommunikasjon og elsker å skape inspirerende visuelt innhold i alle flater. Stillingen vil være et viktig bidrag for å viderutvikle vårt eget inhouse byrå og forsterke våre flotte merkevarer. Rollen rapporterer til Merkevaredirektør.

Rollen innebærer ansvar for bedriftens SEO og SEM arbeid med innsikt- og analysearbeid i for eksempel Google Analytics og Facebook Manager, og å skape og produsere kreativt innhold til våre kampanjer, nyhetsbrev, våre ulike websider og andre sosiale flater som FB og Instagram som skal underbygge vår branding og støtte våre salgs- og markedsaktiviteter.

Vi søker etter deg som motiveres av å skape slagkraftige tekster, har god formidlingsevne, er en dyktig storyteller og har en lidenskap for skriving. Videre har du kommerisell tankegang og erfaring med å forstå mekanismene for å lykkes på sosiale medier. Du vet hva som fungerer på ulike flater, og har erfaring med bruk av innsikt for å analysere og optimalisere innhold.

Vi ønsker oss søkere som trives i et hektisk og variert miljø, har estetisk sans og som er genuint opptatt av å levere kvalitet. Du har mye energi, gjennomføringskraft og stor arbeidskapasitet I tillegg til å samarbeide godt med andre og dele kunnskap, evner du å jobbe selvstendig og får ting til å skje på en effektiv måte. Grunnleggende faglig interesse og stolthet, kombinert med kreativitet og nytenking, er viktig. Du har relevant utdanning, gjerne innen kommunikasjon og markedsføring. Videre må du beherske engelsk skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr en utviklende og utfordrende stilling i et selskap i spennende utvikling med et veldig hyggelig og kompetent arbeidsmiljø med dyktige kollegaer.

Kontakt Mercuri Urval ved Ole Petter Bratteberg tlf. 975 59 036 eller Mette Slinning tlf. 975 59 025 for ytterligere informasjon.

CV og søknad registreres på mercuriurval.no innen 20. januar 2022.

Alle henvendelser til Mercuri Urval blir behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver

Kontakter

  • Kontaktperson: Ole Petter Bratteberg
  • Stillingstittel: Partner Mercuri Urval
  • Telefon: +47 975 59 036
  • Kontaktperson: Mette Slinning
  • Telefon: +47 975 59 025

Sted

Adresse: Notenesgata 5

Lignende stillinger|