Vil du lede arbeidet med å optimalisere og videreutvikle logistikkløsningene til ARK Bokhandel?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelProsessleder Logistikk
ArbeidsgiverArk Bokhandel AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeKonsulent og rådgivning, Butikk og varehandel, Transport og logistikk
StillingsfunksjonForretningsutvikling og strategi, Konsulent, Logistikk og lager/SCM og logistikk
Søknadsfrist01.06.2022

Prosessleder Logistikk

ARK står foran en spennende tid med stort potensial for å effektivisere eksisterende logistikkløsninger. ARK og Forlagssentralen ønsker å etablere et felles produktteam for logistikk med tverrfaglig kompetanse – fra både forretning og teknisk. Teamet skal på kontinuerlig basis jobbe med forbedringsarbeid, og vi er på jakt etter den som skal drive dette arbeidet. Prosessleder Logistikk vil rapportere til Direktør for innkjøp og logistikk.

Hverdagen din i korte trekk:

 • Utforme og kommunisere utviklingsplan for logistikkløsningen til ARK på kort og lang sikt basert på innsikt i prosesser og kundebehov
 • Lede arbeidet med å utvikle logistikkprosesser og systemer i samarbeid med et tverrfaglig team, bestående av ressurser fra forretning og IT
 • Være en faglig leder for teamet som sammen skal identifisere problemer, generere innsikt, prioritere, utvikle og teste løsninger
 • Måle og følge opp fremdrift av utviklingen vi gjør, justere planer og prioriteringer løpende
 • Løpende avklare avhengigheter mot andre prosjekter, system og virksomheter

Vi tror den riktige kandidaten har en Master innen logistikk, teknologi, forretning eller lignende og har jobbet noen år med forretningsutvikling, prosjektledelse eller produktledelse, gjerne fra konsulentbransjen. Du trives med å ta ansvar, sette retning og lede team til å løse komplekse utfordringer. Du har god verdikjede- og systemforståelse og er genuint opptatt av å lage løsninger som fungerer godt for egen organisasjon og ARK sine kunder. Det er viktig å kommunisere effektivt og å kunne formidle mål og planer, enten det er i smågruppediskusjoner eller store presentasjoner, på tvers av forretningsfunksjoner.

ARK Bokhandel har sitt hovedkontor på Gyldendalhuset på Sehesteds plass i Oslo. Vi har gode velferdsordninger, som blant annet jevnlige kompetansedager, treningstilbud og unike lokaler sentralt i Oslo med egen barista og flott kantine.

Du vil trives i en organisasjon som har tydelige mål og møter utfordringene med entusiasme og pågangsmot, i en

bransje i utvikling. Vi tenker langsiktig, er ansvarsbevisste på vegne av fellesskapet og har omtanke for hverandre. Vi er opptatt av samarbeid, deling, tillit og fleksible arbeidsformer og har som mål å være en inkluderende og mangfoldig arbeidsplass. Vi har det gøy på veien mot målet og kan tilbyd en spennende stilling i et konsern i utvikling, med solid økonomi og stor samfunnsmessig betydning.

Hvis dette virker interessant, kan du gjerne ta kontakt med en av våre rådgivere i The Assessment Company, Sissel Brodtkorb på 412 20 913 eller Stian Dyre Hansen på 916 96 661 for mer informasjon om selskap og rolle.

Kontakter

 • Kontaktperson: Sissel Brodtkorb
 • Stillingstittel: Management Consultant
 • Telefon: +47 412 20 913
 • Kontaktperson: Stian Dyre Hansen
 • Stillingstittel: Partner / Management Consultant
 • Telefon: +47 916 96 661

Sted

Adresse: Sehesteds gate 4