Bidra til å videreutvikle kompetansen i et av Norges fremste kompetansemiljøer

Publisert: Publisert:
StillingstittelLearning & Development Specialist
ArbeidsgiverPwC - PricewaterhouseCoopers AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeAnnet, Konsulent og rådgivning, HR, organisasjonsutvikling og rekruttering
StillingsfunksjonRådgivning, HR, personal og rekruttering, Kurs og opplæring
Søknadsfrist11.12.2022

Learning & Development Specialist

PwC opplever sterk etterspørsel etter sine tjenester og søker nå en Learning & Development Specialist som skal være en strategisk partner for implementering av læringsstrategier til forretningsområdene i PwC Norge. Du vil bli en del av et internt HR team på Learning & Development bestående av meget faglig sterke medarbeidere med høye ambisjoner.

I rollen skal du bidra med å videreutvikle gode strukturer for kontinuerlig kompetanseutvikling, gjennomføre behovsanalyser og workshops. Du vil også få en viktig rolle i å utvikle og implementere blended-learning konsepter etter 70-20-10 modellen.

Vi tror rett kandidat har relevant høyere utdanning og erfaring fra Learning & Development, leder- og organisasjonsutvikling eller lignende stillinger. Du har jobbet både operativt med implementering, og på strategisk nivå med utvikling av læringskonsepter. Har du god digital kompetanse og erfaring med kompetanse- og utviklingsverktøy er du godt posisjonert for å lykkes i rollen.

Som person er du nysgjerrig, engasjert, innovasjons- og utviklingsorientert. Du har høy faglig integritet og holder deg oppdatert på markedstrender, er strukturert og har høy gjennomføringsevne. Du kommuniserer tydelig, effektivt og bygger raskt gode relasjoner og godt samarbeid.

Hos oss vil du få muligheten til å jobbe i et av verdens største kompetansehus sammen med et profesjonelt og kompetent miljø som er opptatt av å skape resultater sammen. Du vil bli en del av et team som samarbeider svært godt og som har det morsomt på arbeidsplassen, samt at du vil være en del av global L&D nettverket PwC.

Du vil få gode muligheter for personlig og profesjonell utvikling tilpasset individuelle karriereløp, og styrke dine coach- og lederferdigheter. Stillingen har konkurransedyktige betingelser, mange goder, og en fleksibel arbeidshverdag, blant annet sommertid fra juni til august.

Ta kontakt med våre rådgivere i Assessit for mer informasjon om stillingen.

Kontakter

  • Kontaktperson: Mats Frydenberg
  • Stillingstittel: Konsulent
  • Telefon: +47 980 84 929
  • Kontaktperson: Hermine Skarpenes
  • Stillingstittel: Junior Associate
  • Telefon: +47 962 04 556

Sted

Adresse: Dronning Eufemias gate 71