Er du en samfunnsengasjert økonom som er glad i fotball og barne- og ungdomsarbeid?


Publisert

StillingstittelØkonomi / Finans / Regnskap
TypeFast
ArbeidsgiverKFUM Eiendom
LokasjonOslo
BransjeAnnet

KFUM Eiendom er i vekst og står foran flere store og spennende prosjekter. Dagens organisasjon og selskapene i KFUM Familiearena skal videreutvikles og ny infrastruktur skal på plass. For å styrke vår organisasjon, og til å delta i dette arbeidet søker vi en utviklingsorientert person med solid økonomibakgrunn. Dette er en to-årig prosjektstilling med gode muligheter for fast ansettelse for rett person.
Som Økonomi- og administrasjonsmedarbeider vil du være Daglig leders høyre hånd i arbeidet med forvaltning, drift og utvikling av organisasjonen. Du vil få ansvaret for økonomistyring ovenfor dagens virksomheter og for økonomien i det kommende arenaprosjektet, herunder også å bygge opp en sentralisert økonomi- og regnskapstjeneste for de de ulike enhetene. Av arbeidsoppgaver vil være

•Ansvarlig for overordnet budsjett og rapportering til de forskjellige styrene.
•Ansvarlig for årsoppgjør og kontakt med revisor.
•Bidrar i etablering av nye selskaper inkludert etablering av økonomisystem, it-systemer ol.
•Ansvarlig for søknader om tilskudd, avgiftshåndtering, skatt etc. i selskapene.
•Styresekretær i eiendomsselskapene.
Hvem er du?

For å lykkes i denne stillingen må du evne å se helheten og kan bidra der det trengs i en periode hvor organisasjonen utvikles i høyt tempo. Du trives med å være en aktiv pådriver, som er glad i endring og utvikling, og som får folk til å spille på lag. I KFUM vil du bli en del av en engasjert og samfunnsengasjert organisasjon, så det er fint om du også deler våre verdier, er interessert i fotball og som er glad i barne- og ungdomsaktiviteter.
Av faglig kvalifikasjoner og bakgrunn ser vi etter en som:
•Har økonomisk utdannelse og god regnskapsforståelse.
•Har erfaring med moderne økonomisystemer og har god IT-forståelse.
•Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne.
•Erfaring med bygg og eiendomsforvaltning er selvsagt ingen ulempe.
Har du noen spørsmål eller ønsker nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt Svein Sørensen på tlf 950 09 983 eller Svein@cand.no

Om arbeidsgiveren

KFUM Eiendom AS er et selskap heleid av Oslo KFUM/KFUM-kameratene Oslo. Selskapet forvalter organisasjonens verdier og er ansvarlig for utvikling av stadionprosjektet KFUM Familiearena.
Selskapet er tett knyttet sammen med idrettslaget KFUM-kameratene som har stor aktivitet med 1 700 medlemmer. Fotball er hovedaktiviteten og KFUM har 110 lag i seriespill og seniorlag som spiller i 3. divisjon kvinner og OBOS-ligaen herrer. Organisasjonen har i dag ca. 24 årsverk, og er lokalisert på Ekeberg, Oslo.

Sektor: Privat

Sted: EKEBERGVEIEN 109, 1178 Oslo

Bransje: Organisasjoner

Stillingsfunksjon: Økonomi og regnskap, Økonomi og regnskap / Regnskap,Ledelse

Nøkkelord: Ledelse, økonomistyring, fotball, Budsjett, eiendom

Del jobb på