En sentral rådgivende rolle for å sikre optimale energiløsninger tilpasset kundens behov

Publisert: Publisert:
StillingstittelIngeniør Energiløsninger
ArbeidsgiverFlogas Norge AS
TypeFast
LokasjonBergen, Bønes
BransjeIndustri og produksjon, Grossisthandel import/eksport, Kjemisk industri
StillingsfunksjonIngeniør/Elektroingeniør, Ingeniør/Kjemiingeniør, Ingeniør/Rør/struktur
Søknadsfrist30.09.2021

Vi søker en fremtidsrettet ingeniør/senior ingeniør fortrinnsvis med erfaring fra energibransjen. Propangass er vårt hovedprodukt og biooljer ett satsningsområde. I tillegg jobber Flogas sammen med sine kunder og samarbeidspartnere med utviklingen av andre klimavennlige energiløsninger.

Ansvarsoppgaver

I denne stillingen vil du gi teknisk støtte til vår salgsavdeling, hvor du får ansvar for prosjekter for nye og eksisterende kunder. Dette innebærer en viktig rådgivende rolle for å sikre optimale energiløsninger tilpasset kundens behov. Arbeidsoppgavene og de faglige problemstillingene er varierte og innebærer flere samtidige prosjekter i ulike bransjer. Du vil jobbe med utvikling av nye, eller forbedringer av eksisterende energianlegg. Du får totalansvar for prosjektene, inkludert innkjøp og resultatansvar. Sammen med Flogas’ samarbeidspartnere vil du bidra til bedre energiløsninger og lønnsomhet hos kundene.

Teknisk avdeling har ansvaret for å følge opp våre eksisterende kunder og propantankene kundene leier av oss. Teknisk support, problemløsing, HMS-rapportering, kvalitetsforbedringer og opplæring av kunder er noen av oppgavene som kontinuerlig fordeles mellom de ansatte i teknisk avdeling. Teknisk avdeling har i tillegg ansvar for å følge opp selskapets importterminal i Stjørdal og fylleanlegg på Kårstø i tillegg til våre tanklager på Lånke og i Sande. Oppgaver knyttet til disse propananleggene vil også kunne inngå i dine arbeidsoppgaver avhengig av din kompetanse og bosted.

Erfaring og kvalifikasjoner

For å lykkes i stillingen trenger du høyere teknisk utdanning som ingeniør eller tilsvarende. Du ønsker en svært variert hverdag og faglige utfordringer. Du kan beskrive deg selv som teknisk kompetent, faglig engasjert, selvstendig og ansvarsbevisst. Du er nysgjerrig på nye løsninger og på ny teknologi. På jobb bidrar du til et godt arbeidsmiljø hvor man har god balanse mellom å løse oppgaver individuelt og i team.

Vi tilbyr

Hos Flogas får du en spennende rolle hvor du vil arbeide med fremtidsrettede kvalitetsløsninger innen energi. Flogas er en ressurssterk virksomhet med en eier med stort fokus på innovasjon. Eier har både kapital og vilje til å investere i prosjekter hvis ideen er god. Beslutningsveiene er korte og dine kommende kollegaer beskriver miljøet som inkluderende og fagsterkt, med god takhøyde og balanse mellom jobb og privatliv. Rollen er selvstendig, og du får stor frihet til å forme og utvikle denne. Vi skal ansette til en stilling. Arbeidssted vil avhenge av ditt bosted. Du kan jobbe ut fra Bergen, Oslo, Haugesund eller Stavanger.

Vi ser fram til å høre fra deg

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Ane Storhaug Grøndahl telefon 975 59 057. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 30. September.

Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver

Kontakter

  • Kontaktperson: Ane Storhaug Grøndahl
  • Telefon: +47 975 59 057

Sted

Adresse: Fjellsdalen