Trives du med å jobbe med OTT tjenester og er en god relasjonsbygger? Da er du kanskje NEP sin nye Delivery & Service Manager?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelDelivery & Service Manager
ArbeidsgiverNep Norway AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeKonsulent og rådgivning, IT, Medie- og innholdsproduksjon
StillingsfunksjonProsjektledelse, Produktledelse, Rådgivning
Søknadsfrist05.08.2022

Om rollen

Om deg og din bakgrunnDu bør ha erfaring fra tilsvarende arbeidsoppgaver, gjerne relatert til leveranse eller anskaffelse av OTT-løsninger, generelle IT-løsninger eller videoplattform tjenester. Du har formell utdannelse og/eller sertifisering innen prosjektledelse, erfaring kan kompensere for dette. Du har erfaring med smidig arbeidsmetodikk og verktøy (agile), og behersker norsk og engelsk baÌ?de muntlig og skriftlig.

Som Delivery & Service Manager i NEP er du en god relasjonsbygger, serviceinnstilt og har stort fokus på kundetilfredshet. Du forstår kundens behov og ønsker slik at du kan være løsningsorientert og en god samarbeidspartner for kunden. I NEP er det hektiske arbeidsdager, derfor er fleksibilitet viktig for å levere under tidspress. Du vil ha en bred kontaktflate i prosjektene, både med interne medarbeidere og våre kunder. Det er viktig at du er flink til å kommunisere både paÌ? teknisk og kommersielt nivå.

Ansvarsområder

 • Lede og delta aktivt i planleggingsfasen av pågående og nye prosjekter, primært innen OTT/DTT/DVB.
 • Ansvarlig for gjennomføring av definerte kundeprosjekter.
 • Delta i kundemøter og rapportere til prosjektenes styringsgrupper, baÌ?de internt og felles med kundene.
 • Aktivt følge opp og evaluere prosjekter i etterkant av ferdigstillelse av leveranse, både internt og med kunde.
 • Samarbeide med salgsavdeling for å påse at de økonomiske rammene overholdes og finne kostnadseffektive løsninger i prosjektene. Du har også ansvar for at formelle prosesser og kontrakter oppfylles, spesielt Sla.

Har du har en solid bakgrunn innen levering av IT-tjenester, lidenskap for teknologi og ønsker å være med på å forme fremtiden for TV-levering, da vil vi gjerne møte deg.

Hvorfor NEP

Du vil bli en del av en positiv og fremoverlent kultur, sterkt preget av verdier som integritet, lagarbeid, engasjement og innovasjon. Vi jobber sammen med store aktører fra idrett-, kringkasting- og mediebransjen. I NEP vil du jobbe med kjente merkevarer i et fagtungt kompetansemiljø.

I tillegg til konkurransedyktige vilkår, har vi gode muligheter for faglig utvikling. Vi har et godt arbeidsmiljø i flotte lokaler på Økern og sentralt i Trondheim, samtidig har vi gode løsninger for å jobbe på hjemmekontor. Vi tilbyr svært gode pensjonsbetingelser og forsikringsordninger. Vi har fleksibel arbeidstid, garageplass, subsidiert treningstilbud og en flott subsidiert kantine. Vi er også flinke til å arrangerer sosiale happenings og turer for våre medarbeidere.

NEP gir tilgang til et bredt nettverk av 90 kontorer I 24 land, hvor verdiene våre er en felles driver for stadig innovasjon og godt samarbeid med kundene våre.

Veien videre

Ytterligere informasjon om stillingen og selskapet kan du få ved å kontakte Orion & Partners AS ved Helge Frisch på 900 98 607, eller Benedicte Løge på 475 02 045. Alle henvendelser behandles konfidensielt inntil annet er avtalt med den enkelte.

Kontakter

 • Kontaktperson: Benedicte Løge
 • Stillingstittel: Researcher
 • Telefon: +47 475 02 045
 • Kontaktperson: Helge Frisch
 • Stillingstittel: Partner
 • Telefon: +47 900 98 607

Sted

Adresse: Økern Torgvei 13

Nettverk

Lignende stillinger|