Utløpt

Operativ og erfaren daglig leder til Skape Entreprenør AS


UtløptSøknadsfrist 02.06.2021

ArbeidsgiverSkape Entreprenør
TypeFast
LokasjonViken
BransjeHåndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk
StillingsfunksjonAdministrasjon / Ledelse
Søk her

Bli kjent med - Skagerak Consulting AS

Vi søker en operativ og erfaren DAGLIG LEDER til Skape Entreprenør AS

Skape Entreprenør AS er en solid aktør på Østlandet. Selskapet tilbyr rammeavtaler for bygningsmessig vedlikehold og har spesialisert seg på arbeid i nærheten av høyspentanlegg. Selskapet er i tillegg opptatt av helhet og bærekraft. Som leder for Skape Entreprenør AS vil du sitte i førersetet for å gjennomføre våre ambisjoner og planer gjennom å jobbe sammen med og støtte et faglig kompetent team. Du vil få stor grad av selvstendighet i rollen med sterk påvirkning på selskapets videre utvikling. Du vil inngå i et faglig sterkt team med engasjerte kollegaer som legger vekt på samarbeid og et positivt arbeidsmiljø. Det tilbys konkurransedyktige betingelser for den rette, og det vil kunne åpne seg mulighet til å gå inn på eiersiden.

Ansvarsområder
Daglig leder for Skape Entreprenør AS har overordnet ansvar for selskapets virksomhet.
Vi søker en leder som ser på seg selv som en "dooer", som vil etterleve selskapets verdier og mål om høy etisk standard i alt vi gjør. Du kommuniserer godt til hele organisasjonen, skaper entusiasme, har gjennomføringskraft for våre ambisjoner og visjoner med fokus på den videre utvikling av selskapet.
Du skal i første rekke utvikle og gjennomføre de utviklingsområdene og aktivitetene vi allerede har klare rammer for, men du skal også delta i innsalgsprosesser og videre utvikling av våre muligheter.
Du vil sørge for at planer og struktur implementeres i organisasjonen og legge grunnlaget for god kommunikasjon og dialog med ansatte og kunder. 
Du vil være nærmeste leder og sparringspartner for prosjektlederne, samt være ansvarlig for å synliggjøre, visualisere, tallfeste og videreutvikle virksomhetens mål, ambisjoner og strategi, samt kommunisere disse på en god måte internt og eksternt.
Stillingen rapporterer til styret.

Ønskede kvalifikasjoner
For å lykkes i stillingen må du ha betydelig interesse for anleggsvirksomhet. Du har relevant erfaring innen anleggsdrift og god kunnskap om prosjekt, prosjektstyring og kjenner til helheten og prosessen innen infrastruktur prosjekter.
Vi ønsker primært kandidater med høyere utdannelse, høyskole- eller universitetsnivå, gjerne med erfaring fra daglig ledelse av selskap eller fra ledergruppe i et entreprenørselskap. Høyere utdannelse er en fordel, men relevant erfaring kan kompensere for manglende utdannelse.
Kommunikasjon med kunder, ansatte, samarbeidspartnere, leverandører og andre relevante parter er en viktig del av rollen, og krever at du kan skape tillit og troverdighet, og har god erfaring innen forhandling, kommunikasjon og presentasjon.
Du har i tidligere erfaring fra anleggsbransjen og har en strukturert og analytisk arbeidsform, med et utpreget kommersielt tankesett.
Du er en trygg og robust leder som trives med å ha overblikket, og samtidig evner å sette deg inn i detaljene om det er hensiktsmessig.
Du har god økonomisk forståelse og ikke minst kremmerånd.

Søknadsfrist snarest.
Har du spørsmål til stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Skagerak Consulting AS ved Odd-Arne Krogstad på mob. 90753484 eller Wendy Skjellnan 91593171. 

Om arbeidsgiveren

Skape Entreprenør AS er kjent som en kompetent entreprenør innen grunn, stål, betong og tømrerarbeid, som leverer riktig kvalitet til riktig tid og alltid med høy fokus på helse, miljø og sikkerhet.

Sektor Privat

Sted Trondheimsveien 183, 2020 Skedsmokorset

Bransje Bygg og anlegg,Drift og vedlikeholdstjenester,Eiendom

Stillingsfunksjon Ledelse,Ingeniør / Bygge- og anleggsteknikk,Håndverker / Bygg/Anleggsleder

Nøkkelord

Anleggsbransjen, Daglig leder, Prosjektansvarlig, Bygg og anlegg, Infrastruktur

Søk her
Del jobb på