Er du en engasjert lagspiller som brenner for å levere tekniske løsninger som hjelper KPMG i en digital transformasjon?


Publisert

StillingstittelKonsulent / Rådgivning
TypeFast
ArbeidsgiverKPMG
LokasjonOslo
BransjeIT / Telekommunikasjon / Internett

Bli kjent med The Assessment Company AS

Som fullstack utvikler blir du en sentral del av teamet i Audit Technology Services. Du vil være med å bidra til videreutvikling av applikasjoner som understøtter hele revisjonsområdet i KPMG. I denne stillingen vil du få stor påvirkningskraft for både teknologi og retning fremover og være en operativ bidragsyter i utviklingsprosjekter. Du får ansvaret for å se helheten i applikasjonene som bygges og bruke tilgjengelige teknologier for å støtte interne prosjekter og sette retning for teknologiarbeidet i revisjon. Som fullstack utvikler vil du bidra i hele utviklingsprosessen, fra idéutvikling til ferdig produkt.
Teknologiene vi bruker er moderne og noen av de du kommer i kontakt med er:
 

  • Vue.js (React, Angular)
  • Express.js
  • Node.js
  • Javascript / Python
  • MongoDB / SQL


I denne rollen vil du være med å påvirke hvilke teknologier Audit Technology Services skal bruke fremover.
Vi ser etter deg med god helhetsforståelse, genuin interesse for teknologi og som er forretningsorientert. Du har solid faglig bakgrunn, evner å jobbe selvgående, og har vilje og evne til å lykkes og være med å påvirke og sette retning. Du setter pris på samarbeid og er en sparringspartner for dine kollegaer. I tillegg har du et ønske om å aktivt bidra til utvikling av Audit Technology Services som forretningsområde. Du har teknologifaglig bakgrunn fra universitet- eller høgskoleutdannelse og minimum 2 års erfaring med IT-utvikling, gjerne som fullstack utvikler. Det er en fordel med kunnskap om hele eller deler av teknologiene nevnt over.
I rollen som fullstack utvikler får du muligheten til å være en del av et miljø som preges av utvikling og gründertankegang i et av Norges ledende kompetansehus med svært mange dyktige medarbeidere innen ulike fagområder. Teknologi har i dag et sterkt fokus i KPMG ogAudit Technology Services er en sentral avdeling i denne satsingen. Dette er en god anledning til å få være med å påvirke og sette retning for hvordan teknologiområdet skal utvikles i selskapet. Her kan du utvikle deg både personlig og faglig i et team preget av godt samarbeid og høy faglig kompetanse.

Vil du vite mer?
Ta gjerne kontakt med våre rådgivere i The Assessment Company, Elin Midtskogen på telefon 400 75 243 eller Mattias Øvreeide på telefon 982 55 230.
 

Om arbeidsgiveren

KPMG er et tverrfaglig kompetansehus med rådgivere, revisorer og advokater som bistår private og offentlige virksomheter med å realisere mål og skape verdier. Med solid forretningsforståelse og digital ekspertise utvikler vi løsninger som gir kundene våre trygghet til å tenke og handle offensivt i en verden som endrer seg stadig raskere. KPMG er en anerkjent internasjonal aktør med sterk lokal tilstedeværelse. I Norge teller vi 1 200 medarbeidere fordelt på 25 kontorer

Sektor Privat

Sted Sørkedalsveien 6, 0369 Oslo

Bransje Bank, finans og forsikring, Konsulent og rådgivning,IT

Stillingsfunksjon IT utvikling / Full stack utvikler,IT utvikling / Utvikler (generell),IT utvikling / App utvikler

Nøkkelord

IT, Utvikler, Node.js, SQL, Tekonologi, fullstack, Java

Del jobb på