CFO til teknologiselskap med betydelige vekstambisjoner internasjonalt søkes!


Publisert
Søknadsfrist 25.04.2021

StillingstittelØkonomi / Finans / Regnskap
TypeFast
ArbeidsgiverCemit
LokasjonSkien / Porsgrunn
BransjeIT / Telekommunikasjon / Internett

Bli kjent med - Skagerak Consulting AS

Vi søker CFO med kunnskap til å ta oss videre på reisen til å bli en betydelig internasjonal aktør. Sammen skal vi omdefinere bærekraftig transport

CEMIT er ikke et hvilket som helst jernbaneselskap. Vi er et innovativt teknologiselskap som kombinerer utstrakt kompetanse innen jernbane med data og informasjonsteknologi. Vårt mål er å redefinere bærekraftig transport ved å gjøre jernbanen smartere.

Jernbaneindustrien er i endring og går over fra individuelle statlige monopol til ett konkurransedyktig, deregulert marked. Med dørene som nå er åpne for nye aktører å delta i spillet, vil det være stor etterspørsel etter eksperttjenester og pålitelige, langsiktige kundeforhold. Denne posisjonen inntar CEMIT med veldefinerte verdier og et høyt kvalifisert team, med en verdifull tilpasningsdyktig og skalerbar forretningsmodell.

Våre ambisjoner er høye og vi ser for oss en fortsatt ekspansiv vekst og utvikling de neste årene. For å klare dette trenger vi flere medarbeidere med en genuin interesse for bærekraft, teknologi og jernbane. Som del av vår Cemit-familie, vil du bli del av et mangfoldig og globalt team av jernbaneeksperter, ingeniører, data scientists, programvareutviklere, designere, automatikere, forretningsutviklere og prosjektledere. Sammen skal vi hjelpe jernbaneindustrien til en grønnere og mer effektiv morgendag.

Som CFO for Cemit vil du få det overordnede ansvar for å lede og bygge en robust økonomi- og finansfunksjon for selskapet, og i stor grad påvirke stillingens innhold i tråd med selskapets vekstambisjoner. Rollen er nyopprettet og gir deg muligheten til å jobbe bredt innenfor faget og være hovedkontakt mot relevante samarbeidspartnere som investorer, finansielle institusjoner, revisor og andre. Du vil lede M & A arbeid og være en sentral sparringspartner for CEO, samt delta i ledergruppe. Det forventes at du bidrar i strategiske vurderinger og beslutninger, samt ved etablering av datterselskaper rundt om i verden. Vi er avhengig av din finansielle og forretningsmessige kompetanse og erfaring for å nå vårt mål om å bli et global og smidig selskap.

Vi ser etter deg som har erfaring fra tilsvarende roller i større selskaper og gjerne erfaring fra teknologibedrifter. Du har ledererfaring og høyere økonomisk utdannelse, fortrinnsvis på master nivå. Du har erfaring med oppbygging og oppfølgning av selskaper i en konsernstruktur, gjerne globalt, og har solid finans og forretningsforståelse.  

Din personlighet kjennetegnes gjennom en ekte lagspiller som er stolt av sitt selskap og sitt arbeid. Du trives i et fartsfylt kreativt miljø og motiveres av å se nye forretningsmuligheter. Vi ser etter entusiasme, individualitet og profesjonalitet. Du trives med endringsledelse og ser verdien av å endre seg i takt med markedet, kundene og våre samarbeidspartnere.  

Vi tilbyr deg en utfordrende og sentral rolle i et internasjonalt selskap med store vekstambisjoner. Du blir en del av selskapets ledergruppe og vil bidra med analyser og "business cases"  i samarbeid med selskapets eiere. Du blir en del av et kompetansemiljø som gjennom siden produkter bidrar til et renere miljø i fremtiden. Du vil få være med på en digital reise som er i ferd med endre hele bransjen.

Cemit er et internasjonalt selskap og mye av kommunikasjon foregår på engelsk. 

Vil du være med på en spennende reise sammen med oss, og du føler at dette er et selskap du vil være med å utvikle videre, hører vi gjerne fra deg.

Har du spørsmål knyttet til rollen eller selskapet, tar du kontakt med våre rådgivere fra Skagerak Consulting AS ved Geir Nordvold, 938 28 100 eller Linda Brusletto, 416 76 428.


.

Om arbeidsgiveren

CEMIT Intelligent Railway System redefines how you build, operate and maintain railways. Delivering measurable improvements on fault reduction, accuracy, efficiency and predictability by using smart sensors, machine learning and data visualisation in combination with unique railway expertise.
We are a team of railway experts working alongside computer engineers, data scientists, sensor engineers and visual artists on a mission to redefine sustainable transport by making railways more intelligent.
We are a currently a team of 35 experts at 3 locations, in Porsgrunn, Lysaker and Stockholm.

Sektor Privat

Sted Kammerherreløkka 5, 3916 Porsgrunn

Bransje IT, Transport og logistikk,IT - programvare

Stillingsfunksjon Økonomi og regnskap, Forretningsutvikling og strategi, Ledelse

Nøkkelord

CFO, Strategi for vekst, Bærekraftig utvikling, Konsernutvikling, Internasjonal

Del jobb på