Ønsker du en rolle med stor påvirkningskraft i en samfunnskritisk bransje?


Publisert
Søknadsfrist 29.11.2020

StillingstittelAnalytiker
TypeFast
ArbeidsgiverBoots apotek
LokasjonOslo
BransjeVarehandel / Kjededrift / Merkevare / FMCG

Bli kjent med The Assessment Company AS

Business Development Manager Home delivery Med fokus på å optimalisere egen distribusjon og e-handelsløsning vil Boots ta større markedsandeler gjennom sitt rett hjem konsept. Løsningene du skal jobbe med bidrar til å skape trygghet for våre B2C kunder, og gir hjelp og støtte på veien mot en problemfri hverdag. Ønsker du en rolle med stor påvirkningskraft i en samfunnskritisk bransje, hos verdens tredje største retailer? Da kan dette være muligheten for deg.
Som Business Development Manager i Boots HomeCare har du overordnet ansvar for distribusjons­løsninger knyttet til HomeCare og e-handelsløsningen. Du vil være ansvarlig for å sikre et bredt og kostnadseffektivt distribusjonsoppsett for medisinsk utstyr, legemidler og handelsvarer til private mottakere. Du vil få ansvaret for å skape vekst og redusere kostnader knyttet til distribusjon, lager og vareforsyning, i tett samarbeid med kolleger i Boots og Alliance Healthcare.
Rollen rapporterer til assisterende logistikkdirektør og har kontorsted på Langhus.
Sentrale ansvarsområder:
• Ansvar for distribusjonsoppsett
• Lede forbedringsprosjekter knyttet til vareforsyning, effektivisering av varemottak og annet knyttet til leveranse mot B2C kunder
• Fremskaffe datagrunnlag og utvikle analyse modeller
• Identifisere, initiere og delta i forbedringsprosjekter innenfor løsninger knyttet til grossistens B2B løsninger
• Lede anbudsprosesser knyttet til transportavtaler
• Utvikle og etablere KPI modeller
• Utarbeide modeller for kostnadsoppfølging
• Koordineringspunkt mot finans på modeller og maler
Hva skal til for å lykkes? Riktig kandidat har en mastergrad i logistikk, økonomi, finans eller marketing. VI tror at de som lykkes i stillingen har noen års arbeidserfaring som konsulent eller erfaring fra en rolle innen Supply Chain og/ eller e-handelsløsninger B2C. Det er en fordel om du har erfaring fra B2C virksomheter.
Vi ønsker oss en analytisk og forretningsorientert person i denne rollen, som lett evner å forstå komplekse sammenhenger. Du er selvstendig, tar initiativ og samarbeider godt på tvers av forretningsområder og nivå. I tillegg verdsetter vi at du er strukturert og resultatorientert, og vi tror du er en drivende dyktig prosjektleder.
Vi kan tilby deg en utfordrende og sentral rolle med stort ansvarsområde og gode personlige utviklingsmuligheter i et internasjonalt selskap. Du blir en del av et dynamisk og ambisiøst arbeidsmiljø, i en samfunnskritisk bransje.   
Søknadsfrist: 29. november 2020

Om arbeidsgiveren

Boots Norge AS har mer enn 160 års apotekerfaring fra Storbritannia og åpnet sitt første apotek i Norge i 2008. Selskapet består i dag av mer enn 160 Boots apotek, kjedekontoret i Nydalen, grossisten Alliance Healthcare på Langhus og multidosefabrikken Farmaka i Askim. Boots apotek selger flere av Storbritannias bestselgende merkevarer for eksempel No7, Botanics og Soltan. Boots Norge og Alliance Healthcare Norge er en del av Walgreens Boots Alliance som er det største globale apotekledede, helse- og velværeselskapet i verden. Boots apotek HomeCare leverer medisinsk utstyr til hjemmeboende pasienter, via lokale apotek og direkte fra sentrallager på Langhus. Boots apotek HomeCare er markedsledende i sitt segment og har et betydelig potensiale på vekst, spesielt knyttet til å samordne leveranser av medisinsk utstyr og legemidler. Gjennom Boots nettapotek www.boots.no vil selskapet styrke sin satsning på e-handel, ved å utvide leveransemuligheter og forbedre dagens nettløsninger. Alliance Healthcare er grossist for egeneide Boots apotek, frittstående apotek, sykehjem, samt er valgt som hoved-grossist til alle landets sykehus, sykehusapotek og en gruppe selvstendige apotek. Grossistens er ansvarlig for all logistikk knyttet til Boots selskapene i Norge, og har ansvar for å utvikle og forbedre løsninger som gir vekst og reduserer kostnad for Boots. Utvikling av løsninger for leveranse til private mottakere er definert som et av nøkkelområdene selskapet skal ha fokus på i tiden som kommer. I den forbindelse er det opprettet en ny stilling som skal ha etablering, utvikling og oppfølging av hjemleveranser som sitt hovedfokus.

Sektor Privat

Sted 0872 Oslo

Bransje Farmasi og legemiddel, Butikk og varehandel, Grossisthandel import/eksport

Stillingsfunksjon Analyse, Forhandling, Logistikk og lager / SCM og logistikk

Nøkkelord

Anbudsprosesser, Konsulent, B2C e-commerce, Distribusjon, B2C

Del jobb på