Vil du lede et fremtidsrettet selskap som driver bærekraftig verdiskaping?

Publisert: Publisert:
StillingstittelCEO
ArbeidsgiverTrolltunga Robotics
TypeFast
LokasjonKlepp stasjon
BransjeAnnet, Industri og produksjon
StillingsfunksjonLedelse, Forretningsutvikling og strategi
Søknadsfrist05.02.2023

Gjennom å utvikle nye innovative løsninger muliggjort av roboter og AI, er Trolltunga Robotics med på å fjerne farlige og repetitive oppgaver. Dette bidrar til økt lønnsomhet for kunden. Trolltunga Robotics ønsker å vokse videre som en ledende, nyskapende nordisk aktør innen automasjon og robotløsninger. Ambisjonen for konsernet og datterselskapene er å skape bedre og flere arbeidsplasser som bidrar til effektivisering og bærekraft.

Vi søker en engasjert, strategisk og kommersiell CEO som ønsker å bidra til videre vekst for et spennende og fremtidsrettet selskap. Som CEO vil du ha det overordnede operasjonelle, strategiske og finansielle ansvaret for Trolltunga Robotics. Lønnsom vekst, sunn drift og synergier og samarbeid på tvers av datterselskapene vil være sentralt for rollen. Du bygger gode relasjoner både internt og eksternt og bidrar til at Trolltunga Robotics og datterselskaper er synlige på relevante arenaer.

Den rette kandidaten har høyere relevant utdanning, operativ og strategisk ledererfaring og kan vise til gode resultater fra lignende selskaper. Du kan sette retning og drive beslutninger samtidig som du kommuniserer godt, både internt og eksternt. Du navigerer godt i skandinaviske miljøer og har erfaring med å jobbe tett med eiere og styret.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Dag Vevatne, tlf. 916 56 111, eller Nina Ørnes, tlf. 412 29 200. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Kontakter

  • Kontaktperson: Dag Vevatne
  • Stillingstittel: Partner
  • Telefon: +47 916 56 111
  • Kontaktperson: Nina Ørnes
  • Stillingstittel: Rådgiver Analyse og research
  • Telefon: +47 412 29 200