En viktig samfunnsoppgave som betyr mye for mange hver dag

Publisert: Publisert:
StillingstittelKonsernsjef
ArbeidsgiverBane NOR
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeBygg og anlegg, Drift og vedlikeholdstjenester, Transport og logistikk
StillingsfunksjonLedelse, Forretningsutvikling og strategi
Søknadsfrist15.06.2023

Bane NOR har store oppgaver med utbygging, prosjekter og drift foran seg, og vår nye konsernsjef skal styrke stoltheten hos ansatte og forsterke tilliten hos eier, kundene og befolkningen.

Vi ser etter en tydelig og samlende konsernsjef, som evner å inspirere og ta ut potensialet til Bane NOR. Den rette kandidaten ser viktigheten i, og drives av, samfunnsoppdraget Bane NOR har for bærekraftig mobilitet og godstransport.

Du har solid ledererfaring fra personellintensiv virksomhet, gjerne i en større industriell organisasjon. Forståelse for statlig eierskap og politiske beslutningsprosesser er en fordel. Konsernsjefen skal lede Bane NOR i samsvar med mandatet og deres verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende.

Den rette er god til å kommunisere på alle nivå både eksternt og internt.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Bane NOR ønsker å representere et tverrsnitt av befolkningen, og alle kvalifiserte personer oppfordres til å søke, uavhengig av kulturell bakgrunn, alder og funksjonsevne. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i en innledende fase. Bane NOR er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Ved spørsmål, ta kontakt med Visindi ved Jenny Homme, tlf. 916 56 102, Magne Amundsen, tlf. 916 56 101 eller Tonje Støver Knutsen, tlf. 477 10 611. Søknad med CV sendes snarest og senest innen 15. juni 2023.

Kontakter

  • Kontaktperson: Jenny Homme
  • Stillingstittel: Partner, Leder Visindi Norge
  • Telefon: +47 916 56 102
  • Kontaktperson: Magne Amundsen
  • Stillingstittel: Partner, Visindi Oslo AS
  • Telefon: +47 916 56 101