Vil du være den sentrale kraften i å skape en sterk salgskultur i et av de mest spennende rådgivingsmiljøene i Norge?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelLeder salg
ArbeidsgiverTheVIT AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeKonsulent og rådgivning
StillingsfunksjonRådgivning, Salg, Økonomi og regnskap
Søknadsfrist28.11.2021

Du må drives av ønsket om å skape en selgende organisasjon. Alle våre ansatte er i kundedialog hver dag – og vil kunne identifisere behov hver dag. Dette skal du skape motivasjon og forståelse for, og sikre evne og lyst hos de ansatte til å ha kundeutvikling som fokus i hverdagen. Dette krever systematisk arbeid. Du skal i samarbeid med øvrige ledere legge til rette for, bygge opp og videreutvikle en selgende organisasjon, noe som stiller krav til god ledelse, systematikk og struktur, samt at du må være interessert i å bygge opp andre mennesker direkte og indirekte. Vårt mål er å ha en prestasjonskultur med menneskelig varme.

Som leder for salg har du to hovedoppgaver;

  • hovedansvaret for å videreutvikle salgsmetodikk, -systematikk og -kultur.
  • være selskapets kommersielle drivkraft, som innebærer å opparbeide og bidra til å utvikle viktige kunderelasjoner, generere større salg og dermed sikre økt topplinje. Dette oppnår du ved å gjøre de riktige prioriteringer ihht kundebehov og markedsinnsikt, basert på inngående forståelse for TheVIT sine konsepter og våre ansattes kompetanse.

For å lykkes i rollen, vil det være avgjørende at du har et sterkt forretningsfokus. Du forstår TheVIT sine tjenester og hvordan disse til sammen og i kombinasjoner dekker våre kunders behov. Du ser muligheter og skaper gode kommersielle budskap. Du må være opptatt av og ønske å være ute blant kundene, være synlig på de rette arenaer og bygge langsiktige og sterke relasjoner. Stillingen er nyopprettet, er en del av ledergruppen, og rapporterer til administrerende direktør.

Virker dette som en spennende mulighet? Kontakt våre rådgivere i The Assessment Company for å få mer informasjon eller for å vise interesse; Bjørn Haraldseth, telefon 905 62 920, eller Sigurd Beidel, telefon 489 99 525. For å søke på stillingen, ber vi deg gjøre dette gjennom søknadsportalen, slik at vi overholder GDPR.

Kontakter

  • Kontaktperson: Sigurd Beidel
  • Stillingstittel: Partner | Head of strategic advisory
  • Telefon: +47 489 99 525
  • Kontaktperson: Bjørn Haraldseth
  • Stillingstittel: Management Consultant
  • Telefon: +47 905 62 920

Sted

Adresse: Universitetsgata 2

Lignende stillinger|