Ønsker du å omsette informasjon til verdi i et bærekraftsperspektiv?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelSeniorrådgiver informasjonsforvaltning
ArbeidsgiverEnova SF
TypeFast
LokasjonTrondheim
BransjeJuridiske tjenester, Organisasjoner, IT
StillingsfunksjonKvalitetssikring, Dokumentasjon, Sikkerhet
Søknadsfrist15.05.2022

Enova tilbyr spennende utfordringer og muligheter i en kunnskapsintensiv virksomhet, fylt med stort engasjement og utviklingsvilje. Arbeidsmiljøet i Enova kjennetegnes av dyktige og engasjerte medarbeidere som ønsker å lykkes sammen.

Vi sitter på mye informasjon som inngår i alt det vi gjør og er på god vei i denne reisen. Vi har behov for økt kapasitet på dette fagfeltet og søker en seniorrådgiver informasjonsforvaltning som skal ha ekstra fokus på hvordan vi omsetter informasjon til verdi. Vil du bidra til en livskraftig forandring sammen med oss?

Seniorrådgiver med ansvar for informasjonsforvaltning er en sentral rolle i vår reise fra å gjøre digitalt til å være digital . Du vil engasjere deg på tvers i organisasjonen og vil direkte eller indirekte være involvert i de fleste initiativ i selskapet. I en datadrevet organisasjon vil informasjon brukes i alt fra nye tjenester til forbedring av prosesser. Du vil jobbe både operativt og taktisk, og du vil delta i strategiske diskusjoner. Fagfeltet informasjonsforvaltning er svært bredt, og du vil ha ansvar for helhetlig struktur og prosesser som sikrer effektiv og sikker tilgang til korrekt informasjon, og ikke minst hvordan vi omsetter informasjon til verdi som vi tilbyr til markedet.

Rollen vil få faglig ansvar for å etablere og forvalte våre prosesser knyttet til informasjonsforvaltning og sikre at disse blir operasjonalisert inn i våre løsninger. Dette innebærer dataprinsipper, verdivurdering, kvalitets- og styringssystemer, informasjonssikkerhet og GDPR, Office 365, dokumentasjonsforvaltning (arkiv), endrede arbeidsmåter/prosessarbeid. Videre ser vi det som naturlig at rollen også har en tett dialog med juristene i Enova slik at oppgaver knyttet til personvern blir ivaretatt.

I tiden fremover forventer vi stor aktivitet på nye forretningsbehov, noe som stiller krav til et helhetlig fokus på å omsette informasjon til verdi. Enova er på en reise mot å bli en mer datadrevet organisasjon, og vi er i ferd med å få på plass både prinsipper, prosesser og løsninger som bidrar til dette. I den videre utviklingen og forvaltningen av dette, vil fagansvarlig informasjonsforvaltning bidra til en stadig større grad av å opprette metoder og rammeverk for informasjonsforvaltning, spesielt rettet mot å utvikle nye tjenester.

Stillingen rapporter til IT-leder Atle Ruud.

Hvem ser vi etter?

Kandidaten vi ser etter har omfattende erfaring med informasjonsforvaltning og tilhørende fagområder. En god forretningsforståelse, erfaring med å jobbe tverrfaglig og høy gjennomføringsevne er viktig. Vår nye kollega har evnen til å tenke helhetlig, herunder planlegge langsiktig og realisere i samarbeid med andre. Du har en analytisk og strukturert arbeidsstil, og kan vise til gode resultater fra tidligere roller. Erfaring med endringsledelse er vil være en fordel.

Vi tror også du har:

  • En god IT-teknisk forståelse, og forståelse for verdien av master data management
  • Gjerne 5 års relevant erfaring
  • Høyere utdanning er en fordel, men ikke et krav

Ønsker du ytterligere informasjon kan du ta kontakt med Atle Ruud, IT-leder i Enova, på tlf. 906 26547, e-post: atle.ruud@enova.no, eller vår rådgiver i The Assessment Company Liv Ragnhild Straume tlf. 456 99 579, epost: liv.ragnhild.straume@theac.no. Henvendelser til The Assessment Company kan gjøres i full fortrolighet.

Søknadsfrist er 15.mai 2022, men vi ønsker gjerne at du viser din interesse snarest.

Arbeidssted er våre kontorer i Powerhouse Brattørkaia, i Trondheim.

For å fremme mangfold og variasjon blant våre ansatte, ønsker vi å komme i kontakt med kvalifiserte søkere uavhengig av etnisk bakgrunn, kjønn eller alder.

I samsvar med offentlighetsloven §25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan offentliggjøres selv om det er bedt om konfidensiell behandling. Søkerne vil i tilfelle bli forhåndsvarslet om dette.

Vi benytter Semac bakgrunnssjekk i våre rekrutteringsprosesser.

Kontakter

  • Kontaktperson: Liv Ragnhild Straume
  • Stillingstittel: Managment Consultant
  • Telefon: +47 456 99 579
  • Kontaktperson: Atle Ruud
  • Stillingstittel: IT-leder
  • Telefon: +47 906 26 547

Sted

Adresse: Brattørkaia 17a

Lignende stillinger|