Operation Manager AOGV Rental

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelOperation Manager AOGV Rental
ArbeidsgiverIK-Group AS
TypeFast
LokasjonStavanger
BransjeIndustri og produksjon, Olje og gass
StillingsfunksjonLedelse, Produktledelse, Produksjon/Produksjonsteknikk/Prosessteknikk
Søknadsfrist23.01.2022

AOGV

AOGV sikrer kontantstrømmen mens vedlikeholdet utføres. Sikker utførelse, redusert nedetid og sikring av inntektsstrøm er nøkkelmål for alle som driver med produksjon. Prosessutstyr trenger jevnlig vedlikehold og dette krever ofte nedstengning av produksjonen. Ved bruk av AOGV verktøyet kan en raskere og mer effektivt isolere ut deler av prosessanlegg samtidig som hovedprosessen holdes i gang. AOGV installerer en midlertidig blindspade på en hvilken som helst flensekopling i anlegget og separerer den delen av anlegget som skal vedlikeholdes fra den trykksatte delen slik at vedlikehold kan utføres sikkert. Ved å minimere den delen av anlegget som må isoleres reduseres også tiden det tar å klargjøre anlegget for inngrep og behovet for drenering, ventilering og bruk av inert gass. AOGV kan også benyttes til å bytte spjeldventiler uten at anlegg må stenges helt ned eller tømmes for innhold. AOGV verktøyet er i tillegg til å være patentert også godkjent for bruk av flere store olje og gass selskaper.

AOGV Rental er en nyopprettet avdeling som vil få ansvaret for å drifte og vedlikehold en portefølje av isolasjonsverktøyet AOGV. Kundene vil være interne prosjekter så vel som eksterne kunder. Utnyttelsesgraden av det enkelte verktøy står sentralt.

Operation Manager AOGV Rental vil få ansvaret for å utvikle og lede nysatsningen AOGV Rental. Det skal bygges strukturer og systemer som støtter oppunder den daglige driften, samtidig som denne må være skalerbar og markedstilpasset.

Personen vi søker har en høyere teknisk utdannelse innen mekanikk, mekatronikk, maskin, offshoreteknologi eller tilsvarende. Erfaring med drift og ledelse innen teknologi og prosess, samt god systemforståelse. Erfaring fra prosessindustrien og/eller erfaring fra oppbygging og drift av utleievirksomhet vil være en fordel. Stillingen rapporterer til Operation Director AOGV

For spørsmål angående stillingen, vennligst kontakt Terje Helle, +47 992 70 023, eller Tron Gjedrem, +47 951 94 010, hos Prime Executive.Alle henvendelser til Prime behandles konfidensielt - om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Kontakter

  • Kontaktperson: Terje Helle
  • Stillingstittel: Rådgiver
  • Telefon: +47 992 70 023
  • Kontaktperson: Tron Gjedrem
  • Stillingstittel: Rådgiver
  • Telefon: +47 951 94 010

Sted

Adresse: Christian August Thorings veg 9

Lignende stillinger|