Innkjøpssjef til etablert selskap med stort vekstpotensiale

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelInnkjøpssjef / Supply Chain Manager
ArbeidsgiverLight House Company AS
TypeFast
LokasjonTrollåsen
BransjeElektronikk, Grossisthandel import/eksport, Transport og logistikk
StillingsfunksjonØkonomi og regnskap, Logistikk og lager, Innkjøp/forhandling
Søknadsfrist22.05.2022

Vi søker Innkjøpssjef med kompetanse på Supply Chain

Light House Company opplever sterk vekst og kraftig etterspørsel etter egne produkter. Vi søker en Innkjøpssjef / Supply Chain Manager som skal bidra til at Light House Company er best i klassen på leveranse, sørge for konkurransedyktige betingelser i markedet og sømløst samarbeid mellom lager, innkjøp og økonomi. Rollen vil være hands-on med faste leverandører og involvert i hele prosessen fra bestilling til leveranse.

Vi ser etter deg med erfaring fra komplekse innkjøp og med å effektivisere forsyningskjeder. Du trenger ikke ha kjennskap til belysningsbransjen, men vi ønsker deg med erfaring fra innkjøp til virksomheter som krever høy grad av koordinering mellom mange aktører. For å lykkes i rollen må du være strukturert og metodisk, knytter lett kontakt med personer på ulike nivåer, og trigges av å være i et miljø preget av utvikling. Du er vant til å håndtere utfordrende prosjektinnkjøp og er komfortabel med forhandlinger opp mot større leverandører og ulike transportører.

Light House har ambisjoner om å doble omsetningen og tredoble resultatet i løpet av 5-10 år. Har investert i nytt lager, er i ferd med å implementere nytt innkjøpssystem og jobber med å innføre LEAN. Her har du muligheten til å komme inn i en virksomhet som virkelig er klar for å ta ut potensialet sitt. Stillingen rapporterer til daglig leder.

Hos oss får du være med på en vekstreise og muligheten til å forme egen rolle i organisasjonen. Vi har også selvsagt konkurransedyktige betingelser.

Høres dette ut som noe for deg, vil vi gjerne komme i kontakt med deg!

Ta kontakt med våre rådgivere i Assessit for mer informasjon om stillingen.

Kontakter

  • Kontaktperson: Thea Kleiven
  • Stillingstittel: Senior Manager / Leder associates
  • Telefon: +47 473 01 088
  • Kontaktperson: Mats Frydenberg
  • Stillingstittel: Konsulent
  • Telefon: +47 980 84 929

Sted

Adresse: Trollåsveien 36

Lignende stillinger|